NOVAK IZAZVAO HAOS U LAŽNOJ DRŽAVI KOSOVO! Svađe, prepirke i ŽESTOKE rasprave zbog Đokovića!

Autor:

Sport

20.05.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin se našao u centru pažnje.

NOVAK IZAZVAO HAOS U LAŽNOJ DRŽAVI KOSOVO! Svađe, prepirke i ŽESTOKE rasprave zbog Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Novak Đoković postao je centralna tema u medijima lažne i nepriznate države tzv. Kosovo.

Najava najboljeg srpskog tenisera da će svoju decu krstiti na Kosovu i Metohiji dovela je do ozbiljnih sukoba između ljudi u nepriznatoj državi. Mnogi su izneli stav da bi Đokoviću trebalo zabraniti ulaz na Kosovo i Metohiju, ali su neki rešili da stanu u zaštitu srpskog tenisera.

Poslednji u nizu oglasio se publicista Veton Suroi, koji se oštro protivi stavu većine.

- Svako ima pravo da krsti decu u crkvama na Kosovu. Đokovićevo je pravo da bira kad i gde će krstiti svoju decu. Niko to ne sme da mu zabrani. Novak treba da dođe i da se prilikom tog čina oseti duh iz Jevanđelja po Mateju 22:39 "Ljubi bližnjeg svoga, kao sebe samog" - rekao je publicista Veton Suroi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Njegove reči preneo je potral "Gazeta ekspres" iz Prištine, koji je sve to iskoristio da pljune po najboljem srpskom teniseru.

Srpski teniser poznat je po svojim šovinističkim i kontradiktornim izjavama prema Kosovu - stoji u tekstu pomenutog portala.

Isti portal podseća da je Noletovu najavu da će decu krstiti na Kosovu i Metohiji, saopštenu u intervjuu za italijanske medije, prvi komentarisao ministar kulture lažne države Kosovo Hajrule Čeku. On je na Tviteru citirao Noletove reči i dodao svoj komentar: "Nema vakcine, nema ulaska na Kosovo", te je aludirao na činjenicu da Đoković nije vakcinisan protiv koronavirusa i da je zbog toga u poslednje dve godine imao silne probleme i nije mu bilo dozvoljeno da se takmiči u Australiji i Sjedinjenim Američkim Državama.

Šta će se na kraju desiti ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno - želja Novaka Đokovića izazvala je ogromnu pažnju u javnosti i nema dileme da će Srbin pokušati da ostvari svoju najavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading