SKANDAL SVETSKIH RAZMERA! Ukrajinski fudbaler SRAMNO I MUČKI udario po Novaku iz BANALNOG razloga! (FOTO)

Autor:

Sport

17.05.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković se našao u centru pažnje ni kriv ni dužan.

SKANDAL SVETSKIH RAZMERA! Ukrajinski fudbaler SRAMNO I MUČKI udario po Novaku iz BANALNOG razloga! (FOTO)

Foto: Starsport

Novak Đoković

Novak Đoković nema mira.

Srbin se trenutno nalazi u Rimu gde pokušava da stigne do trofeja na mastersu u pomenutom gradu, a iskoristio je priliku i da ode do Milana na meč Lige šampiona u kom je Inter bio bolji od njegovih roso-nera i plasirao se u finale.

Sedeo je Nole pored Andreja Ševčenka, a to se nije svidelo ukrajinskom fudbaleru Romanu Zozulji koji je rešio da ga žestoko i sramno napadne na društvenim mrežama.

Ako se nalazite na utakmici, a pored vas sedi sportista sa iskrenim proruskim stavovima, onda ne možete da se družite sa njim blaženim pogledom. Neće jedan Ukrajinac da sedi na jednom hektaru sa ovim sr***em pored sebe. Zašto tu sedi naš nacionalni ponos?! - istakao je Zozulja, pa nastavio:

 

 

- Da li Andrej Ševčenko zna da sedi pored srpskog tenisera Novaka Đokovića? I da su Srbin i njegov otac aktivni rusofili? Da li on zna da je Novak Đoković za povratak sportista iz Rusije i Belorusije u međunarodna takmičenja. Očigledno da ne - zaključio je ukrajinski fudbaler.

Ovaj igrač već od ranije je poznat po svojim diskutabilnim stavovima i povezanošću sa neonacizmom, kada je veličao tamošnjeg vođu iz Drugog svetskog rata, Stepana Banderu. Zbog toga su mu navijači Rajo Valjekana uzvikivali parole na meču protiv Albasetea u Segundi pre više od tri godine, kada je meč prekinut od strane glavnog sudije, a Zozulja se često i sam slikao sa oružjem.

 

 

Sada je rešio da besramno napadne i Novaka, te je jasno da njega jednostavno ne može i ne sme niko da shvati ozbiljno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
BOGDAN

17.05.2023 13:53

Budala i krivih drva nilada neće nestati, naš Nole je navikao i ne osvrće se na idiotluke i idiote, Nole aamo naprijed....