NOVAK POTVRDIO! Đoković DOLAZI na najveći svetski SPEKTAKL! Ulaznice je trebovalo preko 2 miliona ljudi!

Autor:

Sport

10.05.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser Novak Đoković odlučio je da prisustvuje velikom gradskom derbiju u Ligi šampiona.

NOVAK POTVRDIO! Đoković DOLAZI na najveći svetski SPEKTAKL! Ulaznice je trebovalo preko 2 miliona ljudi!

Foto: Starsport

Novak Đoković

Večeras se igra drugi susret polufinala Lige šampiona, u kome će snage odmeriti ljuti gradski rivali Milan i Inter.

Roso-neri su na putu do plasmana među četiri najbolja eliminisali favorizovani Napoli, dok su nero-azuri izbacili u dvomeču lisabonsku Benfiku.

Očekuje se spektakularna atmosfera na tribinama San Sira, gde će se među mnogobrojnim zvanicama naći i najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Srpski as će utakmicu pratiti zajedno sa italijanskim teniserom Mateom Beretinijem i njegovom novom devojkom Melisom Satom i navijati za svoj omiljeni klub Milan.

Nole je, inače, odavno stigao u Italiju, gde se priprema za prvi naredni turnir, a to je Masters u Rimu koji kreće od sledeće nedelje.

Republika

Foto: Starsport

Mateo Beretini će takođe biti na "San Siru"

Utakmica za koju je trebovano više od dva miliona ulaznica, odlučiće ko će na megdan boljem iz duela Mančester siti - Real Madrid (prvi meč završen rezultatom 1:1). 

Milanski giganti su tokom bogate istorije samo dva puta, pre 20 godina prolaz u narednu fazu izborio je večerašnji domaćin, kao i u sezoni 2004/2005 kada su "roso-neri" takođe bili uspešniji.

Inter i Milan su već igrali oba puta u Seriji A ove sezone, na ovom istom stadionu u petom kolu izabranici Stefana Piolija su slavili rezultatom 3:2, dok je početkom februara na "Meaci" tim Simonea Inzagija uzvratio pobedivši sa 1:0, golom Lautara Martineza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading