ĐURĐEV OŠTRO: Zorana Mihajlović ume samo da klima glavom NATO ambasadorima, a Miloš Vučević jedino svom srpskom narodu!

Autor:

Vesti

17.05.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Đurđev je okarakterisao ministra Vučevića kao čoveka koji povija glavu jedino pred voljom svog srpskog naroda.

ĐURĐEV OŠTRO: Zorana Mihajlović ume samo da klima glavom NATO ambasadorima, a Miloš Vučević jedino svom srpskom narodu!

Foto: mod.gov.rs, youtube/Српска лига, Tanjug/J. Iliić

Aleksandar Đurđev, Zorana Mihajlović, Miloš Vučević

Predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev oštro reagovao na ponašanje Zorane Mihajlović i podržao ministra odbrane Srbije Miloša Vučevića.

- Poslušnik NATO ambasada, krivac za brojne propuste u sektoru energetike i osoba koja nikada nije ni slovom pomenula odbranu Kosova i Metohije niti bilo koji vitalni srpski nacionalni interes. To je Zorana Mihajlović, osoba koja će ostati upamćena jedino po konfliktima - izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev povodom javnih prozivki bivše ministarke na račun ministra odbrane Miloša Vučevića.

Đurđev je dodao da je Vučević tu gde jeste jer je bio najbolji gradonačelnik Novog Sada u istoriji ovog grada, obezbedivši svojim sugrađanima najviše plate i penzije, nove škole i vrtiće i privlačenje rekordnog broja stranih investicija.

- Na mestu ministra odbrane, rukovodeći obaranjem neprijateljskih dronova na jugu centralne Srbije, odmah se pokazao odlučnim i sposobnim da se nosi i sa najtežim izazovima, spremnim da preuzme odgovornost na sebe, za razliku od Mihajlovićke koja je izbegla odgovornost za propuste u EPS-u - napomenuo je Đurđev.

Predsednik Srpske lige okarakterisao je ministra Vučevića kao čoveka koji povija glavu jedino pred voljom svog srpskog naroda.

- Zato je tamo gde jeste, na mestu pobednika i predvodnika Srbije, u društvu ljudi koje građani prepoznaju kao odgovorne i hrabre lidere - zaključio je Đurđev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading