SRAM BILO MILANA ST. PROTIĆA: Vučević oštro reagovao na skandaloznu izjavu - junaci sa Košara su branili državu, NISU doprineli tragediji koja nam se desila!

Autor:

Vesti

14.05.2023

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Košarama nam je poginulo 108 junaka, nismo ih sve ni našli, nisu ih porodice dobile i Milan St. Protić kaže da su oni doprineli što neki manijak ubica počini zločin - reagovao je Vučević.

SRAM BILO MILANA ST. PROTIĆA: Vučević oštro reagovao na skandaloznu izjavu - junaci sa Košara su branili državu, NISU doprineli tragediji koja nam se desila!

Foto: Tanjug/N. Mihailović

Miloš Vučević

Ministar odbrane Miloš Vučević, gostujući danas na TV Pink, gde je komentarisao sramno ponašanje opozicije, koja zarad političkih poena koristi nezapamćenu tragediju, dotakao se i skandalozne izjave Milana St. Protića da su junaci sa Košara doprineli ovoj tragediji koja nam se desila.

- Kao ministar odbrane moram da reagujem na skandaloznu izjavu Milana St. Protića da su junaci sa Košara doprineli ovoj tragediji koja nam se desila. To su ljudi koji su branili našu državu u agresorskom ratu, pa sram da ga bude. Eto takvi bi nam došli na vlast. Tu nam je poginulo 108 junaka, nismo ih sve ni našli, nisu ih porodice dobile i on kaže da su oni doprineli što neki manijak ubica to počini - ocenio je Vučević.

Vučević je govorio danas i o tome da nasilnog preuzimanja vlasti u Srbiji neće biti, kao i da je opozicija zloupotrebila tragediju kako bi pozvala narod, a onda je morala da falsifikuje fotografije kako bi prikazala da se odazvao veći broj nego što jeste.

On je upitao i kako se to blokadom Gazele brine o deci u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (33)

Loading
Miksi

14.05.2023 13:18

E sramote ST. Protiću, ni svoju istoriju ne poznaješ.

Jelena

14.05.2023 13:20

Opozicija nema moralno pravo da spominje junake sa Košara, a kamoli još u tom kontekstu

Tamara

14.05.2023 13:20

Milan St.Protić sa svojim nadmenim stavom mi je uvek delovao grozno.Beogradski gospodičić koji misli da su svi ostali niža vrsta.Sram da ga bude.

Tanja

14.05.2023 13:21

Užas. Takve izjave i vređanje najvećih heroja današnjice oštro osuditi. Kakve oni veze imaju sa tragedijom koja se desila ovih dana.