ODE MAST U PROPAST! Nema kraja LOŠIM informacijama za Đokovića!

Autor:

Sport

30.04.2023

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal učestvovaće na Mastersu u Rimu i Rolan Garosu, potvrdio je njegov stric Toni Nadal.

ODE MAST U PROPAST! Nema kraja LOŠIM informacijama za Đokovića!

Foto: Starsport

Novak Đoković

Rekorder po broju osvojenih titula na Rolan Garosu Španac Rafael Nadal igraće na Otvorenom prvenstvu Francuske. Ove tvrdnje izneo je njegov stric Toni Nadal.

- On već sad želi da se takmiči, ali malo je ostalo do njegovog povratka. Rafa će igrati u Parizu. Koliko će tamo moći zavisiće od toga kako će trenirati narednih nedelja i šta može da uradi u Rimu - rekao je Toni Nadal za "Radio Marku", naglasivši da će "kralj šljake" nastupiti i na Mastersu u prestonici Italije od 10. maja.

U međuvremenu su isplivale priče da bi Rafael Nadal zbog godina (37) i problema sa povredama uskoro mogao da završi karijeru, međutim, Toni to demantuje.

- Ne razmišlja o povlačenju, samo želi da se dobro oporavi i nastavi da se takmiči jer i dalje voli ovaj sport - istakao je Toni Nadal, čiji bratanac ima čak 14 titula na drugom po redu Grend slemu.

Foto: www.profimedia.rs

Toni Nadal sa bratancem Rafaelom

Podsetimo, Rafa je sa 22 pehara na četiri najprestižnija turnira, kao i najbolji srpski teniser Novak Đoković. Nadal je trenutno na 14. mestu ATP liste sa 2.715 bodova, dok je Nole vodeći sa 7.135 poena, a Rolan Garos je već odredio kao naredni cilj.

Ova vest sigurno neće obradovati najboljeg tenisera sveta, pošto se Nole već suočava sa izostankom iz Sinsinatija i US opena, jer američke vlasti ne žele da ukinu zakon o nevakcinaciji, kojim je zabranjeno stranim državljanima da kroče na teritoriju SAD-a.  

Takmičenje na Rolan Garosu će biti organizovan od 28. maja do 11. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vlada

01.05.2023 08:31

Posle Rolan Garosa koji sigurno neće osvojiti sledi sunovrat Nadala na ATP listi jer gubi 2000 poena