SLAB NA PEVAČICE! Zgodni glumac LJUBIO Uraganku, vrele obline Teodore Džehverović mu pomutile um! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.04.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džehverovićeva danima izbacuje provokativne fotografija, a jedna je privukla pažnju našem mladom glumcu!

SLAB NA PEVAČICE! Zgodni glumac LJUBIO Uraganku, vrele obline Teodore Džehverović mu pomutile um! (FOTO)

Foto: ATA Images

Teodora Džehverović

Dugo pričalo i spekulisalo o vezi glumca Pavla Mensura, sina Srne Lango i Irfana Mensura, sa Ksenijom Knežević, bivšom pevačicom grupe "Hurricane". On je jednom prilikom ovo nazvao usputnim odnosom.

- Ono o čemu su ranije pisali zapravo nisu ni bile moje veze, mediji su ih takvim pravili. Nije to bilo ni blizu veze, više su u pitanju bili neki usputni odnosi za koje nisam ni želeo da procure u štampu, pa ne bih ni da im sada pridajem na značaju. Mnogo je poštenije ovako, kada imam čime da se pohvalim - rekao je Pavle za Story.

Pavle je tada obelodanio vezu sa blogerkom Nastasijom Stošić, koju je nazvao jedinu vrednom pomena. Ova veza je prekinuta u januar ove godine, a za raskid se saznalo u martu. Izgleda da je mladi Mensur spreman da ponovo uplovi u ljubavni odnos sa još jednom pevačicom.  Naime, Pavle je zapazio sliku pevačice Teodore Džehverović, koja je ovih dana uživala na Sejšelima i kačila provokativne fotografije, te joj ostavio komentar.

- O.K. - napisao je kratko Pavle, a Teodora mu je odgovorila emotikonom u obliku knjige.

Republika

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Pavle Mensur, komentar ispod Teodorine objave

O ljubavnom životu Teodore se mnogo spekuliše poslednjih nekoliko dana, a pevačicu dovode u vezu sa nekoliko košarkaša, ali i sa reperom Nućijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading