NAVIJAČI NOVAKA ĐOKOVIĆA OPLELI PO AMERIKANCIMA! Sve im SASULI u lice! Evo šta je POZADINA svega!

Autor:

Sport

30.04.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser Novak Đoković po svemu sudeći neće učestvovati na američkoj turneji.

NAVIJAČI NOVAKA ĐOKOVIĆA OPLELI PO AMERIKANCIMA! Sve im SASULI u lice! Evo šta je POZADINA svega!

Foto: Tanjug/AP Photo/Michel Euler

Odluka predsednika SAD-a Džoa Bajdena da ne povuče mere o korona virusu i da nevakcinisani ne mogu da uđu na tlo Amerike, označila je da će prvi reket ATP liste Novak Đoković i drugu godinu zaredom propustiti Masters Sinsinati i poslednji Grend slem na US Openu!

Naime, Bajden je odlučan da posluša preporuku centra za zarazne bolesti (CDC), što znači da će na snazi će ostati zabrana o ulasku u Sjedinjene Američke Države svakome ko nije vakcinisan.

Pre nekoliko meseci se pojavila informacija da bi Amerika mogla u maju da ukine zabrane i da će svi bez obzira na to da li su vakcinisani ili ne moći da uđu u zemlju. Ali, po svemu sudeći uslediće preokret. Ukoliko se to zaista dogodi, srpskog igrača nećemo gledati na takmičenjima u SAD, pa bi mogao da propusti US open i Masters u Sinsinatiju.

Foto: Tanjug/M.MILIVOJEVIĆ

Novak Đoković

Prvi teniser sveta već ove sezone nije igrao u Indijan Velsu i Majamiju zbog toga što nije vakcinisan protiv korone. Navijači prvog tenisera sveta na društvenim mrežama u besni, optužuju Amerikance da sve rade zbog politike, novca, da kažnjavaju Novaka jer ne želi da se vakciniše...

- Ovo je patetično! Kaznili su Novaka jer je doneo najbolju odluku za svoje zdravlje, jer se nije vakcinisao - glasi jedan od mnogih komentara na društvenim mrežama u kojima se daje podrška srpskom asu.

 

 

- Smešno. Da li ovo rade zbog Novaka Đokovića, koji je deo pokreta protiv vakcinacije i ne daju mu da igra na US openu? - piše u drugom postu.

 

 

- Kakav cirkus, ovo predugo traje. Ne mogu da posetim porodicu u Americi, ne mogu da gledam omiljenog tenisera Novaka Đokovića na US openu - oglasila se jedna od mnogih iz armije pristalica prvog tenisera sveta.

 

 

- Nepravdeno! Odvratno! Zašto se ne oglasi US open? Volimo tenis, ali nećemo ići na turnir dok Novak Đoković ne budeo mogao da igra na US openu, jer najveću u istoriji tenisa ne može da uđe u Ameriku - nisu krili ogorčenje Noletovi fanovi.

- Ovo je ludilo, sve se vrti oko politike i novca. Novak ponovo neće moći da se takmiči na US openu - još jedan glas u moru podrške srpskom asu.

- Oni jednostavno ne žele Novaka Đokovića, jer je nezvanični ambasador otpora vakcinama protiv kovida - ne kriju ogorčenje i mržnju Đokovićevi navijači.

Zanimljivo da je ogroman broj država u svetu ukinuo zabrane ulaska nevakcinisanima, dok recimo takva pravila važe u Angoli i Indoneziji.

Novak neće moći ni da uđe na Masters u Torontu, koji se igra od 7. do 13. avgusta, pa samim tim neće ga biti ni u Sinsinatiju (od 13. do 20. avgusta), kao ni na US open (od 28. avgusta do 10. septembra).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading