OGLASIO SE NOVAK ĐOKOVIĆ! Ispao u Banjaluci, odustao od Madrida, ali ima RAZLOG ZA SLAVLJE!

Autor:

Sport

25.04.2023

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je oduševio sve svoje navijače.

OGLASIO SE NOVAK ĐOKOVIĆ! Ispao u Banjaluci, odustao od Madrida, ali ima RAZLOG ZA SLAVLJE!

Foto: Starsport

Novak Đoković

Najbolji teniser planete, Novak Đoković, upao je u malu rezultatsku krizu.

Nije uspeo da stigne do trofeja na Srpska openu pošto ga je u četvrtfinalu eliminisao Dušan Lajović koji je kasnije i osvojio turnir. Nedugo posle toga, Nole je odustao od turnira u Madridu i sada već, polako, ali sigurno, usmerava pažnju ka Rolan Garosu gde bi mogao da uđe u istoriju.

Trenutno on i Rafael Nadal imaju po 22 grend slem titule i u Parizu bi neko mogao da se odlepi kada je večna lista u pitanju.

I pored toga što nije imao puno razloga za slavlje na samom terenu, Đoković se oglasio na društvenim mrežama i oduševio sve navijače. Naime, on je čestitao rođendan svom fan klubu i tako razgalio srca svima koji ga vole i cene.

Srećan Nolefam dan Novak fan klubu! Hvala vam na svoj ukazanoj ljubavi i podršci svima širom sveta - napisao je Đoković na svom Tviter profilu.

 

 

Komentari navijača bili su fenomenalni, tako da je Novak po ko zna koji put uspeo da pokaže svoju veličinu i ulepša dan ljudima koji ga vole.

Podsetimo, na ATP listi koja je izašla ovog ponedeljka, Novak Đoković se i dalje nalazi na prvom mestu sa 7.135 bodova, a prate ga Karlos Alkaras sa 6.770 i Danil Medvedev sa 5.240.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading