NADAL RASPLAKAO ŠPANCE: Ništa od nove titule na Rolan Garosu!

Autor:

Sport

24.04.2023

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser pred nemogućom misijom u "gradu svetlosti" - treba mu čudo da bi odbranio trofej.

NADAL RASPLAKAO ŠPANCE: Ništa od nove titule na Rolan Garosu!

Foto: Tanjug/AP

Toni i Rafael Nadal

Bivši trener Rafaela Nadala Toni Nadal saopštio je bolnu istinu Špancima. Toni je poručio, uz reči "da se ne lažemo", da njegov sinovac neće potpuno spreman dočekati takmičenje na Rolan Garosu, što implicira da ima izuzetno male šanse da se raduje novom, 15. peharu u Bulonjskoj šumi.

- Rafael se oporavlja, verujem da mu malo fali da se vrati takmičenju, ali nije mogao za Madrid. Ovo je turnir na kojem se raduje da igra, ali moraćemo da sačekamo još godinu - počeo je Toni Nadal, a potom je dodao:

Jasno je da Rafa neće doći na Rolan Garos sa dobrom pripremom, nećemo da se lažemo. Nije igrao meč od 18. januara, a ni pre Australije nije mnogo igrao.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nadal van forme uoči Rolan Garosa - koliko može u Parizu?

Rafa i njegov stric se uzdaju u sreću i nadaju se povoljnom žrebu za drugi grend slem sezone.

- Ipak, Rafa ulazi u ritam odmah, a na grend slemu mnogo zavisi od žreba. Ako imaš sreće u prvim rundama, posle sve može da se desi - zaključio je Toni Nadal.

Podsetimo da Otvoreno prvenstvo Francuske počinje 28. maja, a o problemima asa sa Majorke govorila je i direktorka turnira Ameli Morezmo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading