ŠPANIJA U SUZAMA! Nadal objavio POTRESNU poruku: Rafa ODUSTAJE od ozbiljnog tenisa?!

Autor:

Sport

20.04.2023

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bik sa Majorke" razočarao je navijače u svojoj zemlji.

ŠPANIJA U SUZAMA! Nadal objavio POTRESNU poruku: Rafa ODUSTAJE od ozbiljnog tenisa?!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Rafael Nadal još jednom je razočarao navijače.

"Bik sa Majorke" neće učestvovati ni na turniru u Madridu, te je kompletna sezona, ali i dalja karijera, dovedena u pitanje.

U emotivnoj poruci koju je objavio na svom Instagram profilu Nadal je potresao Španiju.

Kao što znate, ozbiljno sam se povredio na Australijan openu. U početku je trebalo da bude šest do osam nedelja pauze, a sada ulazimo u 14. Realnost je da se nalazimo u situaciji u kojoj se nismo nadali da ćemo biti. Pratio sam sve što su doktori rekli, ali stvari se ne razvijaju kao nam je rečeno i u teškoj smo poziciji - rekao je Nadal i dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

 

- Prolaze nedelje i nadao sam se da ću moći da igram na turnirima koji su najvažniji u mojoj karijeri kao što su Monte Karlo, Barselona, Madrid, Rim i Rolan Garos. Već sam izgubio Monte Karlo i Barselonu, a nažalost, neću moći da budem ni u Madridu.

Nadal je poručio da ne može da zna kada će se vratiti na teren, te bi ovo moglo da znači i da je najavio kraj karijere.

- Povreda i dalje nije zalečena i ne mogu da radim ono što je potrebno kako bih se takmičio. Trenirao sam, ali smo pre nekoliko dana rešili da napravimo mali zaokret, da radimo drugačiju terapiju i da vidimo hoće li se stvari popraviti za ono što dolazio. Ne mogu da vam dam datum povratka, jer da ja znam rekao bih i vama, ali ne znam. To je trenutna situacija - istakao je Rafa, pa zaključio:

- Ne ostaje mi ništa drugo nego da imam primeren pristup tokom ovog perioda i da probam da dam sebi priliku da učestvujem na nekim turnirima na šljaci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading