KLASIČNI PACERI! SOLE DRUGIMA PAMET, A OBJAVILI AFORIZAM PREMINULOG PISCA: Bruka i sramota tajkunskog Danasa - NEVIĐENA ISPALA!

Autor:

Vesti

20.04.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkunski "Danas" je u svom maniru napravio katastrofalnu grešku.

KLASIČNI PACERI! SOLE DRUGIMA PAMET, A OBJAVILI AFORIZAM PREMINULOG PISCA: Bruka i sramota tajkunskog Danasa - NEVIĐENA ISPALA!

Foto: Printscreen/www.danas.rs, youtube.com/Centar za antiautoritarne studije

Novinari iz tajkunskog Danasa, iako se konstantno pozivaju na profesionalno novinarstvo ponovo su napravili katastrofalnu grešku.

Nakon što su dotakli dno kada su objavili intervju sa izmišljenim čovekom Danijelom Smitom, o čemu je Republika već pisala, Danas je sada objavio aforizam Milovana Vitezovića, srpskog pisca koji je umro prošle godine!

- Kao autor aforizma "Pomirili smo se sa sudbinom. Sa nekim smo morali", objavljenog u Danasu od 18. aprila 2023, nenamernom, tehničkom greškom potpisan je Milovan Vitezović. Autor ovog aforizma zapravo je Milan R. Simić - pokušali su da speru očiglednu bruku gebelsovci iz Danasa. 

Republika

Foto: Printskrin: Danas

 

Inače, tajkunsko glasilo Danas u svakoj prilici i na svakom mestu ne propušta priliku da drugim novinarima i medijima u Srbiji drži predavanje o novinarskoj etici, objektivnom i nezavisnom novinarstvu.

Uz to, svaku priliku koriste i za brutalni napad na državno rukovodstvo, pre svega na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerku Anu Brnabić.

U istom broju štampanog izdanja u kojem su objavili izvinjenje zbog aforizma sa preminulim piscem, glavni urednik Danasa napisao je skandaloznu kolumnu u kojoj se obrušio na šeficu Vlade Srbije nazivajući je "glupom" iako je jasno da su oni ti koji dokazuju svoju glupost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading