BIVŠI TENISER NEMA DILEMU: Doneo odluku - ON je najbolji u ISTORIJI!

Autor:

Sport

16.04.2023

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih igrača Rumunije u istoriji izneo svoje mišljenje.

BIVŠI TENISER NEMA DILEMU: Doneo odluku - ON je najbolji u ISTORIJI!

Foto: Tanjug/AP

Đoković, Nadal i Federer

Nekadašnji rumunski teniser Viktor Hanesku izjavio je danas da je Novak Đoković najbolji igrač u istoriji ovog sporta, prenose rumunski mediji.

Hanesku je naveo da je oduševljen srpskim teniserom.

- Đoković je sjajan. Video sam neke njegove snimke, znam kakav je čovek. Kada je u pitanju lični razvoj, mentalitet, mentalna priprema, duhovnost, on je na vrhunskom nivou. Mislim da ni Rodžer Federer ni Rafael Nadal nisu dostigli taj nivo mentalne zrelosti i samopouzdanja. Shvatićete da uz to što ima neverovatne fizičke kvalitete Đoković to nadograđuje i neverovatno snažnom ličnošću - rekao je Hanesku u emisiji "Povestil", prenosi Sport.ru.

On je istakao da se nada da će Đoković dugo ostati na prvom mestu ATP liste.

- Ova kombinacija je ubitačna. Vidim ga kao lidera još mnogo vremena, jer je spreman za to. Mentalno je vrlo jak, koncentriše se, prisutan je i snažan - dodao je Hanesku.

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković na turniru u Monte Karlu

On je naveo da smatra da je Đoković najbolji igrač u istoriji tenisa.

- Dugo sam mislio da je to Federer, ali sada mi izgleda da je ipak Đoković. Nakon što sam video kako Đoković igra i kako se ponaša van terena, kakav mentalni stav ima i koliko želi da otkriva nove stvari o sebi, o životu, koliko želi da bude bolji svakog dana... Kada se sve sabere mislim da je to ipak Đoković - zaključio je Hanesku.

Hanesku (41) je 2016. godine okončao igračku karijeru, a na ATP turu osvojio je samo jedan trofej. On je najbolji plasman u karijeri imao 2009. godine kada je bio 26. teniser sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading