MORAŠ DA ZAŠTITIŠ PORODICU! Isplivali NEPOZNATI detalji iz života Novaka Đokovića: Hoćeš da PLAČE tvoja ili njihova majka?

Autor:

Sport

07.04.2023

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser planete tada je bio na raskrsnici.

MORAŠ DA ZAŠTITIŠ PORODICU! Isplivali NEPOZNATI detalji iz života Novaka Đokovića: Hoćeš da PLAČE tvoja ili njihova majka?

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker i Novak Đoković

Od ovog petka dokumentarni film o životu Borisa Bekera biće dostupan gotovo celoj planeti.

Jedan deo filma pod nazivom "Bum! Bum: Svet protiv Borisa Bekera", a imao je premijeru pre mesec dana u Berlinu, govori i o odnosu Nemca sa Novakom Đokovićem.

Đoković je u dokumentarcu pričao o periodu između 2014. i 2016. godine kada mu je Beker bio trener, a Nemac je otkrio manje poznate stvari i probleme sa kojima se suočavao najbolji teniser planete protiv velikih rivala Nadala i Federera.

- Razgovarali smo. Rekao sam mu, previše sam star da bih te zamajavao. To postaje lično. Pitam se da li želiš da tvoja majka plače ili njihova? Ti si ponosan Srbin. Ti si ponosan porodičan čovek. Učinio bi sve da zaštitiš svoju porodicu. Takav moraš da budeš. To je tvoj stav. Zato što Rafa želi da uradi isto. Zato što Rodžer i Endi žele da urade isto. Žele da zaštite svoje porodice. Dakle, sada izađi i uradi to - rekao je jednom prilikom Beker Novaku.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker i Novak Đoković

 

Ipak, nešto je zadržao i za sebe.

- Morali smo da savladamo nekoliko unutrašnjih demona o kojima ne mogu da pričam - dodao je Boris Beker.

Novak je takođe pričao o saradnji sa Bekerom.

- Pitao me je šta hoću od tenisa i da li sam razjasnio svoje ciljeve? Rekao sam da želim da ispišem istoriju i da želim to da uradim s njim. Tako da smo odmah kliknuli - istakao je srpski as.

U filmu je mnogo detalja i o Bekerovom burnom privatnom životu.

- Ja sam poslednja osoba koja bi trebalo da se žali na svoj život. Imam 55 godina i ponosan sam na sve što sam uradio. Ali sam pravio i greške. Vrlo je teško osvojiti Vimbldon sa 17 godina. Morate da budete pomalo blesavi. Da imate granicu. Da prekoračite liniju. Da radite stvari koje niko nikad nije uradio da biste postigli nešto što nije niko - rekao je Boris na premijeri ovog filma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading