PARTIZANOVAC TUŽIO ZVEZDU EVROLIGI: Navijač crno-belih pisao elitnom takmičenju i zahteva KAZNU!

Autor:

Sport

07.04.2023

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tviter se usijao zbog poruke pristalice "parnog valjka".

PARTIZANOVAC TUŽIO ZVEZDU EVROLIGI: Navijač crno-belih pisao elitnom takmičenju i zahteva KAZNU!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde savladali su bratski Olimpijakos u meču 33. kola Evrolige rezultatom 87:79. Meč u dvorani “Aleksandar Nikolić” obeležili su maestralni Fakundo Kampaco sa 20 poena i 8 asistencija i Džon Holand koji je odigrao utakmicu sezone. Popularni “pitbul” postigao je 17 poena.

Pored sjajnih igara nekolicine igrača, meč u popularnom Pioniru su obeležili i navijači koji su dvoranu ispunili do poslednjeg mesta, dok je pravi šou nastao na samom kraju. Kada se meč završio, "delije" su upalile baklje i tako dovele atmosferu do ključanja.

Međutim, povrh oduševljenja, jedan od navijača Partizana je od Evrolige tražio i da ih kazne. Izvesni Aleksandar Aleksić objavio je putem svog Tviter naloga kratko pismo uz video ovog slavlja. Naime, on je tražio od elitno takmičenje kazni Crvenu zvezdu.

 

 

- Zamoliću Evroligu da kazni Crvenu zvezdu u skladu sa pravilnikom Evrolige, a zbog upotrebe pirotehnike, pogotovo baklji, od strane Delija tokom meča sa Olimpijakosom, odigranog 6. Aprila 2023. godine. Hvala unapred - napisao je Aleksić uz snimak bakljade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading