SRAMNO PONAŠANJE ATAMANA SE NASTAVLJA: Turski trener pokušao da opravda SKANDALE na meču protiv Fenerbahčea (VIDEO)

Autor:

Sport

07.04.2023

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni strateg nastavlja da šokira Evropu, ovaj put imao je podršku u liku Vila Klajburna.

SRAMNO PONAŠANJE ATAMANA SE NASTAVLJA: Turski trener pokušao da opravda SKANDALE na meču protiv Fenerbahčea (VIDEO)

Foto: Starsport

Ergin Ataman na meču Partizan - Efes

Aktuelni šampion Evrolige, Anadolu Efes, izbugio je od Fenerbahčea 86:103 i definitivno ostao bez šansi za ovogodišnji plej-of elitnog takmičenja. Utakmicu i Istanbulu obeležilo je skandalozno ponašanje trenera popularnih "pivara" Ergina Atamana i nesportsko ponašanje njegovog igrača Vila Klajburna.

Republika

Foto: Starsport

Vil Klajburn protiv Crvene zvezde

Po završetku meča Ataman je pokušao da opravda oba poteza. Za svoj, kada je 36 sekundi pre kraja utakmice rešio da se pozdravi sa kolegom iz protivničkog tabora i ode u svlačionicu, kaže da su povod bile provokacije sa tribina.

 

 

- Fenerbahčeovi navijači su počeli sa uvredama. Da bih prekinuo sa njihovim širenjem, rukovao sam se sa Itudisom, čestitao mu i otišao u svlačionicu - izjavio je Ataman.

Druga scena koja je obeležila kraj utakmice dogodila se u poslednjim sekundama. Ovaj put u centru pažnje našao se Vil Klejburn koji se zatrčao ka klupi domaćeg tima dok su ostali igrači čekali poslednji zvuk sirene.

 

 

- Razlika je bila 17-18 poena, a Vil je pobesneo jer je čuo pomoćnog trenera njihovog tima kako viče sa klupe da se postigne koš. Iako je sve već bilo rešeno. To ga je razljutilo, ali je imao argument. Svakako, bilo je ovo jedno neprijatno veče za nas - dodao je turski strateg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading