ITALIJANI UPLAŠILI NOVAKOVE NAVIJAČE! Ima li Đoković RAZLOGA za BRIGU?

Autor:

Sport

12.04.2023

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković igraće u osmini finala Mastersa u Monte Karlu sa Italijanom Lorencom Muzetijem.

ITALIJANI UPLAŠILI NOVAKOVE NAVIJAČE! Ima li Đoković RAZLOGA za BRIGU?

Foto: Tanjug/AP

Pobedom nad Rusom Ivanom Gahovim, Nole će u borbi za četvrtfinale igrati protiv "stare mušterije" Lorenca Muzetija, ali mediji u Italiji veruju da bi njihov predstavnik mogao da se plasira među osam najboljih u Kneževini.

Naime, Italijani su tokom dana gledali trening Novaka Đokovića i uočili su nešto neobično, a to je bio steznik oko njegovog desnog lakta. 

- Beograđanin je izašao na teren sa steznikom na desnom laktu o čemu nije bilo reči (ili nije objavljeno) i izgleda više kao da se radi o eliminaciji rizika - piše na italijanskom portalu "Livetennis.it".

Republika

Foto: ST/N. Mutić

 

Mesta za paniku nema, jer su to normalne stvari za sportiste, naročito kada se nalaze na treninzima, što je posvedočio i sam Đoković pre nekoliko dana:

- Sve je ok. Uvek postoje minorne stvari u toku dana. U svetu profesionalnog sporta je to sasvim normalno. Sve je u redu - rekao je tom prilikom Novak.

Meč između prvog reketa sveta i 21. igrača ATP liste počinje oko 15 časova.

Inače, Nole je titule na Mastersu u Monte Karlu osvajao dva puta, 2013. i 2015. godine. Najpre je pobedio Španca Rafaela Nadala, a dve godine kasnije i Čeha Toma Berdiša.

Pehar brani Grk Stefanos Cicipas, dok će pobedniku pripasti novčana nagrada u iznosu od 892.590 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading