"ZIJADOMOBIL" Novi auto Dejana Dragojevića napravio KOLAPS, Đedović ga optužio da KOPIRA Sandru Rešić!

Autor:

Zabava

12.04.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne prestaje da izaziva pažnju!

"ZIJADOMOBIL" Novi auto Dejana Dragojevića napravio KOLAPS, Đedović ga optužio da KOPIRA Sandru Rešić!

Foto: Instagram.com

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević danas se na društvenoj mreži Instagram pohvalio novim automobilom, kom je dao ime "Zijadomobil". Podsetimo, Dejan je nedavno priznao da je primio islam, a Vesna Rivas je izjavila da je promenio i ime u Zijad, što je on negirao.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Dejan Dragojević

Šta vozi Zijad? Zijadomibil. Ovaj mesec je stvarno poseban. A samo sam digao ruke i zamolio, od tog trenutka počele su da mi se dešavaju samo lepe stvari... Ono što sam do skoro zamišljao u dovama, sad mi je ispred očiju i moje je... Moje putovanje, moj auto, moja porodica...Sve dođe na svoje, nisam dobar primer, ali sam dobra lekcija... - napisao je Dejan i podelio slike automobila.

 

 

Ljudi su počeli da mu čestitaju, a voditelj "Zadruge" Marko Đedović mu je ostavio zanimljiv komentar. Naime, on ga je potkačio za Sandru Rešić, sa kojom su Dejana spajali tokom "Zadruge 5".

Republika

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević

- Ima Rešićka isti, samo druge boje. Top su. Nek je sa srećom - napisao je Marko i ostavio emotikon srca i emodži koji plače od smeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading