DELIIJE U TRANSU: Crvena zvezda blizu 34. titule!

Autor:

Sport

12.04.2023

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-bele su sada samo na pobedu od odbrane titule i imaju priliku već u narednom meču na svom terenu da ostvare cilj. To bi joj bila treća uzastopna titula, odnosno ukupno 34.

DELIIJE U TRANSU: Crvena zvezda blizu 34. titule!

Foto: Starsport

Delije

Košarkašice Crvene zvezde ostvarile su pobedu i u drugoj utakmici finalne serije plej-ofa u gostima protiv Kraljeva 74:63 i povele 2:0.

 

 

Kraljevčanke su se dobro držale tokom većeg dela utakmice. Na poluvremenu Zvezda je imala samo tri poena razlike. U četvrtu je ušla sa +4. Međutim, odlična igra u četvrtoj deonici bila je ključna da se dođe do drugog trijumfa u seriji.

U pobedničkom timu Čelsi Elis Hol bila je najistaknutija sa 17 poena. Sledile su je sa po 12 poena Tina Jakovina, Milica Bojović i Aleksandra Katanić, koja je još pridodala sedam skokova i osam asistencija. Na drugoj strani briljirale su Dragana Gobeljić sa 25 poena i sedam skokova, kao i Džed Edvards Tejlor sa 20 poena.

Treća, potencijalno poslednja utakmica finalne serije na programu je u subotu na terenu Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading