TOMOVIĆ PRVI PUT PROGOVORIO O DEJANU I PROMENI VERE: Bez dlake na jeziku otkrio sve o promeni imena, javnost šokirana zbog ovih reči!

Autor:

Zabava

12.04.2023

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović šokiran potezom Dejana Dragojevića!

TOMOVIĆ PRVI PUT PROGOVORIO O DEJANU I PROMENI VERE: Bez dlake na jeziku otkrio sve o promeni imena, javnost šokirana zbog ovih reči!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock

Nakon što je Dejan Dragojević javno priznao da je promenio veru i prešao u Islam, oglasio se i rijaliti igrač Vladimir Tomović, čiji su komentar mnogi hteli da čuju.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Dejan Dragojević Amig show

 

Naime, Tomović je na Instagram profilu objavio stori kojim se obratio pratiocima, ali i Dragojeviću, te je prokometnarisao to što je Dejan odlučio da pređe u Islam. Očigledno je da se Tomoviću, kao velikom patrioti nije svideo Dejanov gest, naročito to što je zbog vere promenio i ime. 

Kompleksna tema. Vidim da mnogo vas postavlja ovo pitanje. Ukratko, da je spoznao svoju veru na pravi način da se u njoj pronašao, nikada je ne bi promenio. S obzirom an to da on koliko sam ja upoznat, nije kršten, nije promenio veru, već samo ime - napisao je Tomović na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Vladimir Tomović Instagram

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading