DEJAN PRIZNAO SVE O CRNOJ MAGIJI: Emina i Dalila mu poturale krvave majice i patike, jezivi detalji uplašile javnost!

Autor:

Zabava

12.04.2023

00:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević otkrio da je nalazio krvave predmete tokom braka sa Dalilom Dragojević.

DEJAN PRIZNAO SVE O CRNOJ MAGIJI: Emina i Dalila mu poturale krvave majice i patike, jezivi detalji uplašile javnost!

Foto: Printscreen

Dejan Dragojević u emisiji ,,Amidži šou" otkrio je šta mu se desilo na povratku za Srbiju, nakon što se završio svoj put ka Islamu.

Nakon toga Dejan je odgovorio i na pitanje koje se mnogo provlačilo kroz njegovo učešće u rijalitiju, a to da li je Dalila Dragojević na njega bacila majku ili njena majka Emina Mujić

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Dejan Dragojević Amig show

 

Podsetimo, mnogo se pričalo da je Dejan svašta pronalazio pored sebe, a sada govori i da su bile krvave majice i patike.

- Bila je priča dok je bio rijaliti, stvari koje su se izdešavale, isekao sam se čašama, kad sam video one uspomene, umotan ceo. Ja sam najviše pričao oko toga, znam oko toga, znam 90 posto, to je bilo u tom trenutku, imali su pravo da sumnjaju, neko je govorio pomiriće se, pa se to desilo, krvave majice, krvave patike, bila su čudna dešavanja. Pošalje ti svako poruku. Pogotovu astrolozi, gatare, vračare... Niko nije ni rekao da sam u Islamu, a toliko su pričali o meni - ispričao je Dejan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading