VILDOZA PROGOVORIO! Ne zanima me!

Autor:

Sport

12.04.2023

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Luka Vildoza nekoliko puta je dovođen u vezu sa grčkim Panatinainkosom.

VILDOZA PROGOVORIO! Ne zanima me!

Foto: Starsport

Luka Vildoza

Juče su se pojavile informacije da će sjajni plej na kraju sezone napustiti Mali Kalemegdan i potpisati dvogodišnji ugovor sa "zelenima" iz Atine.

Iz Crvene zvezde je ubrzo stigao demant toga, kao i menadžera argentinskog košarkaša Marko Jelić, koji je jasno objasnio da je njegov agent košarkaš crveno-belih!

Danas je Vildosa odradio trening sa izabranicima Duška Ivanovića, pred poslednju evroligašku utakmicu u sezoni, koji Zvezda u četvrtak igra protiv Fenerbahčea pred svojim navijačima u nekadašnjem "Pioniru".

- Gledali smo neke Fenerove utakmice, radi se o jakom timu, igraju "smol bol", igraju to jako dobro. Odigrali su zaista odličnu utakmicu protiv Efesa tako da nas očekuje težak posao - rekao je Luka Vildoza.

Foto: Starsport

 

Osvrnuo se argentinski reprezentativac na priče o njegovom prelasku u Panatinaikos i odlazak sa Malog Kalemegdana:

- Ne zanima me. Sve sam to stavio na blok. Saznao sam o tome tek kad mi je Igor rekao (PR kluba), tako da nemam šta da kažem - kategoričan je bio Vildoza.

Dakle, navijači Crvene zvezde ne moraju da brinu, pošto su planovi argentinskog košarkaša vezani isključivo za dešavanja u sadašnjem klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading