GRCI PIŠU: Vildosa prelazi u Panatinaikos

Autor:

Sport

11.04.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinski košarkaš ponovo je u centru pažnje.

GRCI PIŠU: Vildosa prelazi u Panatinaikos

Foto: Starsport

Luka Vildosa za kratko vreme postao je ljubimac navijača Crvene zvezde.

Argentinac igra fenomenalno, nosio je crveno-bele ka nekim velikim pobedama i "delije" bi volele i naredne sezone da ga gledaju u dresu njihovog kluba.

Ipak, veliko je pitanje da li će Vildosa ostati na Malom Kalemegdanu. Grčki sportski list i portal "Trifilara" plasirao je informacije da Argentinac na kraju sezone prelazi u Panatinaikos i da če sa ovim klubom potpisati dvogodišnji ugovor sa opcijom produžetka na još jednu godinu.

Republika

Foto: Starsport

Luka Vildosa

 

Grci čak dodaju da je Vildoza navodno informisao čelnike Zvezde da je postigao dogovor sa Panatinaikosom. 

Reprezentativac Argentine i nekadašnji bek Baskonije, Njujorka i Milvoki Baksa, potpisao je u oktobru ugovor sa Crvenom zvezdom na dve sezone, pa grčki mediji navode da će crveno-beli od Panatinaikosa dobiti obeštećenje za njega.

Ove sezone Vildosa u Evroligi prosečno beleži 12.5 poena, četiri asistencije i 2.4 skoka po meču što mu donosi indeks korisnosti plus 11.9, dok u AdmiralBet ABA ligi ima učinak od 10.1 poena, 4.3 asistencije i 1.3 skoka po utakmici što mu je bilo dovoljno za indeks korisnosti isti kao i u elitnom evropskom takmičenju - 11.9.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading