VILDOSA BACIO "DELIJE" U REBUS! Navijači Zvezde ZABRINUTI, da li je Argentinac NAJAVIO ODLAZAK?

Autor:

Sport

07.04.2023

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde leži prava istina?

VILDOSA BACIO "DELIJE" U REBUS! Navijači Zvezde ZABRINUTI, da li je Argentinac NAJAVIO ODLAZAK?

Foto: Starsport

Luka Vildoza protiv Partizana

Košarkaši Crvene zvezde odigrali su fenomenalan meč u 33. kolu Evrolige, te su u Pioniru savladali Olimpijakos rezultatom 87:79.

U pobedi čete Duška Ivanovića nad liderom Evrolige istakli su se Fakundo Kampaco sa 20 poena, osam asistencija i tri skoka, Džon Holand koji je ubacio 17 koševa, kao i Filip Petrušev i Luka Vildosa sa pet poena manje.

Upravo je Vildosa po završetku meča jednom objavom zabrinuo sve navijače.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luca Vildoza (@lucavildoza)

 

Poznato je da je Argentinac velika želja Panatinaikosa, a "delije" su ostale u čudu kada je Vildosa okačio fotografiju sa meča protiv Olimpijakosa uz emotikone koji bi mogli da budu slučajnost, ali i najava transfera.

Naime, on je podelio nekoliko emotikona, među kojima i detelinu sa četiri lista. Upravo je detelina, ali sa tri lista, simbol Panatinaikosa, pa su se navijači uplašili da je ovo skrivena najava napuštanja Malog Kalemegdana.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/Luca Vildoza

Objava Luke Vildose

 

Da li je tako ostaje da se vidi u danima koji dolaze, a Vildosa, koji je pored 12 poena protiv Olimpijakosa upisao i pet asistencija i četiri skoka, tek će biti na iskušenjima u nastavku sezone gde će pokušati da sa Zvezdom posle Kupa Koraća osvoji titulu i u AdmiralBet ABA ligi, ali i domaćoj Superligi.

Ove sezone Luka Vildosa u Evroligi prosečno beleži 12.5 poena, četiri asistencije i 2.4 skoka što mu donosi indeks korisnosti plus 11.9, dok je u AdmiralBet ABA ligi njegov skor 10.2 poena, 4.5 asistencija i 1.3 skoka po meču te mu je indeks plus 12.3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading