BEZ IZNENAĐENJA U MONTE KARLU: Pobede FAVORITA - Novaku OTEŽAN put do titule!

Autor:

Sport

12.04.2023

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim Aleksa de Minora, dalje su prošli svi nosioci.

BEZ IZNENAĐENJA U MONTE KARLU: Pobede FAVORITA - Novaku OTEŽAN put do titule!

Foto: Tanjug/AP

Norveški teniser Kasper Rud je uspeo da izbori plasman u narednu rundu takmičenja u Monte Karlu, pošto je sa 2:0 (7:5, 7:6) savladao holandskog igrača Botika Van de Zandšlupa.

Mučio se Rud, što je čini se njegova konstanta ove sezone, ali je uspeo da pronađe put i zabeleži peti trijumf u nizu, pošto je prethodne sedmice stigao do titule na turniru u Eštorilu.

Njegov naredni rival će biti Jan Lenard Štruf, koji je tokom dana priredio iznenađenje, pošto je pobedio 14. nosioca Aleksa de Minora sa 2:0 (6:3, 6:2).

Dalje je prošao i Saša Zverev, koji takođe u dva seta (6:4, 6:4) porazio Španca Roberta Bautistu Aguta.

Nemcu je u prvom setu bio dovoljan jedan brejk, u nastavku je napravio dva, pošto je i Agut jednom oduzeo servis Zverevu, pa je posle 105 minuta tenisa obezbedio sebi mesto u osmini finala. 

Tamo će igrati sa pobednikom meča u kom se sastaju Danil Medvedev i Lorenco Sonego.

Osim Ruda i Zvereva, dalje je prošao i Janik Siner. Njemu je sredinom drugog seta meč predao Dijego Švarcman zbog povrede. Ipak, i do tog trenutka je Italijan bio vidljivo bolji teniser na terenu, pošto je prvi set rešio u svoju korist sa 6:0, dok je u nastavku imao prednost od 3:1.

Njega u narednoj rundi očekuje okršaj sa Hubertom Hurkačem, dok će se pobednik tog duela u četvrtfinalu sastati sa Novakom Đokovićem ili Lorencom Musetijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading