NESALOMIV! Đoković JAČI od teniskih moćnika i politike! Novak PREŽIVEO TORTURU, ali i dalje DELI LEKCIJE!

Autor:

Sport

04.04.2023

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser planete postavio je domaći zadatak.

NESALOMIV! Đoković JAČI od teniskih moćnika i politike! Novak PREŽIVEO TORTURU, ali i dalje DELI LEKCIJE!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Ovog ponedeljka Novak Đoković vratio se na prvo mesto ATP liste posle kratke pauze.

Karlosa Alkarasa u polufinalu Majamija zaustavio je Janik Siner, pa je tako talentovani Španac morao da prepusti tron Noletu i pored toga što Srbina nije bilo na Floridi.

Đoković sada ima 7.160 bodova, a da se u njegov plan i program turnira nisu mešali teniski moćnici i politika, situacija bi verovatno bila daleko drugačija. O čemu se zapravo radi?

Nole je kao nevakcinisani stranac proživeo pakao.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Sećate se Australije i torture koju je prošao u toj zemlji prošle godine kada je tretiran kao kriminalac, zarobljen i proteran iz države. Taj događaj označio je početak Noletove borbe protiv vetrenjača u kojoj je Srbin ostao uskraćen da se takmiči za ukupno 12.000 ATP bodova.

Nije Đoković mogao da igra u Australiji, na Indijan Velsu i u Majamiju prošle i ove godine, Kanadi, Sinsinatiju i US Openu 2022. a na Vimbldonu mu se bodovi nisu računali, tako da je Nole iz velikog minusa krenuo ka vrhu.

Ipak, Nole je i pored svega uspeo da podeli lekcije čitavom teniskom svetu, te da se još jednom nađe na prvom mestu ATP liste. Sada, kada će mu konačno biti dozvoljeno da igra na svim predstojećim turnirima na kojima poželi, nema sumnje da će se još dugo zadržati u samom vrhu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading