ĐOKOVIĆ RAZMIŠLJA O PENZIJI: Nole ulaže MILIONE u IMPERIJU na Bliskom istoku!

Autor:

Sport

22.03.2023

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Moj poslovni tim razmatra različite lokacije za uspostavljanje fonda preduzetničkog kapitala."

ĐOKOVIĆ RAZMIŠLJA O PENZIJI: Nole ulaže MILIONE u IMPERIJU na Bliskom istoku!

Foto: ST/N. Mutić

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije dobio priliku da igra na turnirima u Americi pa je to vreme iskoristio za poslovno putovanje u Dubai. On je tom prilikom dao je opširan intervju za "CNN" u kome je govorio o karijeri, planovima na terenu i van njega.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

- Sjajno je videti vas, kao i uvek, Vaše visočanstvo šeiče Hamdane. Srećno vama i vašem timu na "vladinim igrama sledeće godine računajte na mene" - rekao je tada Novak uz fotografiju sa šeikom Hamdanom iz Dubaija.

Nagoveštavale su fotografije da se radi o poslovnim sastancima a to je potrvrdio i sam Đoković. Naime, Srbin je odlučio da investira u start-apove, jer uživa u procesu izgradnje nečega iz temelja.

- Naučio sam mnogo lekcija iz tog iskustva, i volim uzbuđenje da napravim nešto od nule i da to zaista radim od početka. Mogu da povučem paralelu sa svojim životom i svojom karijerom sa ovim procesom izgradnje pojedinca, vozila ili biznisa projekta, uzimajući u obzir sve korake, a zatim kada vidiš kako se to ostvaruje je nešto zaista uzbudljivo - rekao je Nole, a zatim dodao:

- Dok razgovaramo, moj poslovni tim razmatra različite lokacije za uspostavljanje fonda preduzetničkog kapitala. Kao što sam rekao, a Dubai je verovatno prioritet u tome. Dubai je veoma važan za mene kao tenisera. Koristio sam Dubai kao bazu za treninge, kao turističku destinaciju, a sada želim da istražim mogućnost da Dubai bude mesto poslovnih investicija - objasnio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading