GORE NIJE MOGLO: Jedan Srbin se povukao sa turnira, drugi igra sa velikim šampionom!

Autor:

Sport

21.03.2023

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije žreb na Mastersu u Majamiju bio naklonjen našim teniserima.

GORE NIJE MOGLO: Jedan Srbin se povukao sa turnira, drugi igra sa velikim šampionom!

Foto: Starsport

Đoković i Lajović

Od ranije je poznato da na Mastersu u Majamiju nećemo gledati Novaka Đokovića, pošto nije uspeo da dobije izuzeće, a sada je srpska četa na Floridi manja za još jedno ime.

Naime, pola sata pred žreb, Filip Krajinović se povukao zbog povrede, koja je i bila razlog njegove predaje na meču čelindžera u Finiksu, kada je na startu drugog seta morao da preda duel Švajcarcu Marku Andreu Husleru.

Što se tiče ostalih naših igrača, Miomir Kecmanović je jedini nosilac na ovom turniru, i zbog toga je slobodan u prvom kolu, a u drugom će igrati protiv boljeg iz meča dvojice Francuza, Uga Umbera i Gaela Monfisa. 

Dušan Lajović ima težak posao na startu, jer će već u prvom kolu igrati protiv Endija Marija koji u ovoj godini igra sjajno. Ovo će biti prvi međusobni duel ovih igrača, a ukoliko Duci napravi senzaciju i izbaci trostrukog grend slem šampiona, u trećem kolu bi mogao da se sastane sa Karlosom Alkarasom, dok ga pre toga u drugom meču čeka Amerikanac Maksim Kresi, 30. nosilac na Floridi.

Što se tiče Lasla Đerea, on će morati da sačeka kraj kvalifikacija, kako bi saznao svog rivala na startu takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading