PUTIN 1:0 BAJDEN: Amerikanci doživeli PONIŽENJE usred Kalifornije!

Autor:

Sport

20.03.2023

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko nije nadao.

PUTIN 1:0 BAJDEN: Amerikanci doživeli PONIŽENJE usred Kalifornije!

Foto: Tanjug/AP

Teren u Indijan Velsu

Teniserka iz Kazahstana Elena Ribakina osvojila je WTA turnir u Indijan Velsu, pošto je u finalu pobedila Beloruskinju Arinu Sabalenku 7:6 (13:11), 6:4.

Meč je sinoć trajao dva sata i šest minuta. Ovo je bio peti međusobni duel dve teniserke, a prvi trijumf Ribakine, koja je od ovog ponedeljka sedma teniserka sveta. Sabalenka je druga na WTA listi.

Kazahstanka, koja je inače rođena u Moskvi i koja je do 2018. godina nastupala za Rusije, se revanširala Beloruskinji za poraz u finalu Australijan opena.

Sabalenka je povela 4:2 u prvom setu, ali je Ribakina uspela da preokrene rezultat i da stigne do vođstva od 5:4. Igralo se potom gem za gem, a pobednica prvog seta odlučena je u taj-brejku, koji je pripao kazahstanskoj teniserki rezultatom 13:11.

Ribakina je povela 2:0 u drugom setu, a onda i 5:2. Sabalenka je smanjila na 5:4, ali je Ribakina na svoj servis stigla do pobede.

Kazahstanka je trijumfom u Indijan Velsu stigla do četvrte titule u karijeri, dok je Sabalenka ostala na 12 osvojenih WTA trofeja.

Jasno je da ovo finale, zbog trenutnih političkih dešavanja, nisu priželjkivali u Americi, ali su na kraju prisustvovali finalu između Ruskinje, koja nastupa za Kazahstan, i Beloruskinje.

Rusi su imali i predstavnika u muškom finalu, ali je tamo Danil Medvedev poražen od Karlosa Alkarasa sa 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading