U INAT AMERIKANCIMA: Beloruskinja i Ruskinja u finalu Indijan Velsa!

Autor:

Sport

18.03.2023

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba za pehar na programu je u nedelju od 18 časova.

U INAT AMERIKANCIMA: Beloruskinja i Ruskinja u finalu Indijan Velsa!

Foto: Twitter/PrintScreen/AusOpen

U ženskom finalu Indijan Velsa sastaće se Beloruskinja Arina Sabalenka i Ruskinja sa kazahstansikm pasošem Elena Ribakina.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Elena Ribakina

Ribakina je u polufinalu eliminisala najbolju teniserku sveta Igu Švjontek i to ekspresnom pobedom u dva seta. Meč je trajao samo 77 minuta, a zevršen je rezultatom 6:2, 6:2.

Beloruskinja je u prvom setu napravila dva brejka i kada je trebalo igrala odlično da spasi dve brejk lopte sa kojima se suočila u petom gemu.

U drugom setu je Ribakina dominirala terenom. Povela je 5:0 uz dva brejka i na 5:2 servirala za meč. Švjontek se malo razbudila, spasila je dve meč lopte i vratila jedan brejk, ali je već u sledećem morala da čestita boljoj od sebe.

U prvom polufinalnom meču Sabalenka je bila bolja od Marije Sakari i pobedu je upisala za svega sat i 25 minuta u dva seta – 6:2, 6:3.

Ribakina i Sabalenka do sada su odigrale četiri meča, i svaki put je kao pobednica izlazila Sabalenka. Veliko finale mastersa u Indijan Velsu na programu je u nedelju od 18 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading