IMA LI ON MOZGA? Žestok NAPAD na Đokovića bez ikakvog povoda: Nije imao HRABROSTI da POZOVE NA MIR i OSUDI RAT!

Autor:

Sport

17.03.2023

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak se našao na meti.

IMA LI ON MOZGA? Žestok NAPAD na Đokovića bez ikakvog povoda: Nije imao HRABROSTI da POZOVE NA MIR i OSUDI RAT!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković nalazi se na prvom mestu ATP liste i sjajnim igrama, ali i ponašanjem, daje primer mnogim sportistima širom planete.

Ipak, često se suočava sa udarima sa svih strana, a neki od njih često nemaju nikakve veze sa mozgom. Takav je bio i ovaj poslednji, kada ga je Nikita Vlasov, trener ukrajinske teniserke Lesija Curenko, uključio Noleta u političke priče bez ikakvog povoda!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

- Bila je to glupa situacija. Ovo je moje lično mišljenje. Đokovićev otac je rekao "Slava Rusiji" u kameru, a zatim tvrdio da je pogrešno shvaćen. To čak nije ni ljudski čin. Ako ste tako rekli, preuzmite odgovornost za svoje reči. Đoković takođe nije imao hrabrosti da iskreno kaže da ne podržava ponašanje svog oca. Ne. Ni u jednom trenutku u svojim intervjuima Novak nije direktno osudio ruske akcije u Ukrajini, niti pozvao da se užas u našoj zemlji zaustavi. Da li bi bio dobar trenutak da iskoristi svoj status da stavi tačku na sve ovo, da pozove na mir? Ne, oni podržavaju Rusiju. Bio sam veoma iznenađen što je taj stav iznet tako otvoreno - rekao je Vlasov.

Zaista, sramni napadi bez ikakve logike i zdravog razuma, posebno jer je dobro poznato da se Novak redovno zalaže za mir, a i da je na početku rata upitao Sergeja Stahovskog, ukrajinskog kolegu, da li mu je potrebna pomoć i pritom se nikada negativno nije oglasio o Ukrajini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading