ALKARAS SVE ŠOKIRAO! Počistio Medvedeva, pa poslao JAKU PORUKU Đokoviću - ovo bi teniski moćnici MORALI da čuju!

Autor:

Sport

20.03.2023

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Španac pogodio je u centar.

ALKARAS SVE ŠOKIRAO! Počistio Medvedeva, pa poslao JAKU PORUKU Đokoviću - ovo bi teniski moćnici MORALI da čuju!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaras

Maestralni Karlos Alkaras osvojio je turnir u Indijan Velsu i to na prilično dominantan način.

Španac je u finalu bio bolji od Danila Medvedeva sa 2:0 (6:3, 6:2) i ovom titulom vratio se na prvo mesto na ATP listi. Posle pobede nije krio zadovoljstvo.

Ne mislim da se moja igra mnogo popravila od prošle godine, ali ono u čemu sam napredovao jeste da se izborim sa pritiskom i da igram opušteno. To je najvažniije. Zato sam sam sada prikazao sjajan nivo - počeo je Alkaras i dodao:

- Ne sumnjam u svoje udarce i osećam se komforno na terenu. Zato i igram dobro, kada promašim, nema veze. Nije me briga. Pokušavam da svakom udarcu pristupim sto odsto.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaras

 

Meč protiv Medvedeva bio je besprekoran.

- Nisam očekivao ovo, ali rekao bih da sam igrao savršeno. Protiv Danila je uvek taktika važna i mora da se odigra savršeno. Zato je izgledalo lako, ali nije - iskren je Karlos Alkaras.

Za kraj, Španac je poslao poruku Novaku Đokoviću kog je prestigao na ATP listi.

- Sjajan je osećaj, za mene je to opet ostvarenje sna. Biti ispred velikih igrača poput Novaka za mene je neverovatno osećanje. Novak je jedan od najboljih na svetu, to je očigledno. Uvek kažem da moraš da pobediš najbolje ako želiš da budeš najbolji. Zaista sam želeo da igram protiv Novaka opet. Nedostaje nam na Turu i nadam se da će se brzo vratiti - zaključio je Alkaras.

Ovu poruku definitivno bi morali da čuju i teniski moćnici koji bi Đokoviću trebali da pomognu na ATP Turu, a ne da mu otežavaju posao na svakom koraku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading