ŠPANAC ČINI SVE DA SRUŠI NOVAKA SA TRONA! Za OVE tenisere NAVIJA Đoković u Indijan Velsu! Evo koje MINE čekaju Alkaraza!

Autor:

Sport

14.03.2023

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ne učestvuje u Indijan Velsu, dok njegov najveći rival u trci za prvo mesto ATP liste Karlos Alkaraz grabi ka novom peharu.

ŠPANAC ČINI SVE DA SRUŠI NOVAKA SA TRONA! Za OVE tenisere NAVIJA Đoković u Indijan Velsu! Evo koje MINE čekaju Alkaraza!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaras

Španac je prethodne noći u dva seta eliminisao Holanđanina Talona Grikspora, dok ga u narednom kolu čeka Džek Drejper iz Velike Britanije.

Ako uspešno prebrodi osminu finala i izbaci Britanca, Alkaraz će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela Feliks Ože Alijasim - Tomi Pol. Bilo da prođe Kanađanin ili Amerikanac, Karlitosa će čekati veoma težak posao za plasman među četiri najbolja u "kalifornijskoj pustinji".

Španski teniser bi u polufinalu, ukoliko ne bude iznenađenja, naišao na Amerikanca Tejlora Frica ili Italijana Janika Sinera, ali u konkurenciji su tu još švajcarski veteran Stan Vavrinka i Marton Fučovič iz Mađarske.

Ništa manje minje vrebaju Karlitosa iz donjeg dela žreba, gde ga u finalu čekaju kao najveći favoriti iz tog "kostura" Rusi Danil Medvedev ili Andrej Rubljov.

Foto: Tanjug/AP

Medvedev i Feliks Ože Alijasim su pretnje Alkarazu u Indijan Velsu

Ipak, sa ruskim asovima su na istoj polovini i jača imena poput Nemca Aleksandera Zvereva, Britanca Kamerona Norija i Amerikanca Frensisa Tijafoa koji su još uvek u konkurenciji.

Nema sumnje da Novak Đoković navija za sve ove momke, koji bi zaustavili Alkaraza u pohodu na pehar, kojim bi se vratio na ATP tron i svrgnuo prvog reketa Srbije sa prestola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading