SRAMOTA HRVATICE! Izgubila, pa rešila da PONIZI protivnicu! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.03.2023

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesportski potez koji će se prepričavati.

SRAMOTA HRVATICE! Izgubila, pa rešila da PONIZI protivnicu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Dona Vekić i Lusija Curenko

Hrvatska teniserka Dona Vekić poražena je od Ukrajinke Lusije Curenko u Indijan Velsu (2:6, 6:2, 6:2), a po završetku meča uspela je da napravi nesportski potez koji će se prepričavati.

Meč je trajao malo manje od dva sata, a 95. teniserka planete uspela je da iznenadi Donu Vekić i pored toga što je prvi set izgubila sa 6:2.

Druga dva perioda Ukrajinka je dobila istim rezultatom, pa je 23. igračica na ATP list završila turnir pre vremena. Sve ovo iznerviralo je hrvatsku teniserku koja je po završetku meča odbila da pruži ruku svojoj protivnici!

 

 

Ponizila je Dona Vekić Lusiju Curenko, ali ova nije previše marila za to već je slegla ramenima i otišla put svlačionice.

Tokom duela činilo se da Curenko ima problema, između poena je izgledalo kao da je povređena i umorna, ali je poene igrala normalno što je očigledno naljutilo Vekićevu koja je odbila da joj pruži ruku.

Curenko će se u narednoj rundi sastati sa Sabalenkom koja je bila ubedljiva protiv Rodine (6:2, 6:0).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading