IMA LI OBRAZA? Novi SULUD napad na Đokovića - Amerikanka IZMIŠLJANJEM udara po Srbinu!

Autor:

Sport

01.03.2023

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su se našli pametni da ospore veliki Novakov uspeh.

IMA LI OBRAZA? Novi SULUD napad na Đokovića - Amerikanka IZMIŠLJANJEM udara po Srbinu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković uspeo je da pomeri granice, te obori rekord Nemice Štefi Graf po broju provedenih nedelja na vrhu ATP liste.

Sada je Nole usamljen na vrhu jer je 378 sedmica bio najbolji, a pored ljudi koji su mu čestitali na ovom uspehu, puno je i onih koji pokušavaju da ospore njegov učinak.

Jedna od tih osoba je Pamela Šriver, nekadašnja američka teniserka koja je napravila jako čudnu paralelu. Šriver na neki način zamera Đokoviću što je Graf završila karijeru sa samo 30 godina, na šta svakako srpski as nije mogao da utiče.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

- A šta ako stavimo procente kod ukupnog broja nedelja na prvom mestu? To bi bila još jedna metrika koja recimo može da uporedi ukupan broj nedelja Štefi Graf i Novaka Đokovića. Karijere sada nisu podjednako dugačke sa svom naukom i većim timovima. Siguran sam da Štefi Graf ima najveći procenat boravka na prvom mestu - istakla je ona.

Zaista, čudan način da se ospori veliki Novakov uspeh, ali to najboljeg tenisera planete ne bi trebalo da dotiče.

Novak Đoković ostaće na čelu ATP liste i posle turnira u Dubaiju, a u drugom kolu ovog takmičenja u sredu, ne pre 16 časova, igraće protiv Holanđanina Talona Grikspora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading