IZDAO ĐOKOVIĆA! Reči Borisa Bekera ODZVANJAJU, da li je Novak ovo zaslužio?

Autor:

Sport

28.02.2023

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazao je Nemac svoje pravo lice.

IZDAO ĐOKOVIĆA! Reči Borisa Bekera ODZVANJAJU, da li je Novak ovo zaslužio?

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker i Novak Đoković

Novak Đoković uspeo je da pomeri granice i obori rekord čuvene Nemice Štefi Graf po broju nedelja provedenih na vrhu ATP liste.

Nole je sada zvanično najbolji sa 378 nedelja na vrhu, a nema sumnje da bi rekord pao i ranije da Đokovića nisu saplitali na skoro svakom koraku. I dok se sada mnogi utrkuju da čestitaju najboljem teniseru planete na ovom uspehu, nekadašnji Novakov trener, Boris Beker, dao je izjavu u kojoj ne deluje da je srećan zbog ovog dostignuća u kom je, na neki način, i on sam učestvovao.

Mislio sam da taj rekord nikada neće biti oboren. Kao Nemac, voleo bih da Štefi Graf ostane najbolja svih vremena, ali Novak i ja smo dobri prijatelji i nisam nesrećan zbog njega. Fantastična osoba i pravi šampion.Rekordi su tu da se obaraju. On još postavlja novi rekord, proći će nedelje pre nego što neko preuzme njegovu krunu - rekao je Beker za Eurosport.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker i Novak Đoković

 

Na ovaj način deluje kao da je Beker izdao svog nekadašnjeg pulena, ali i prijatelja Novaka, te da bi mu daleko draže bilo da je on ostao na manje od 377 nedelja na vrhu.

Podsetimo, Đoković je tokom tri godine rada sa Bekerom osvojio 25 titula, od čega je bilo šest grend slem trofeja. Osvojio je po dva Australijan opena i Vimbldona, kao i jedan US Open i jedan Rolan Garos, što mu je bio prvi trofej na pariskoj šljaci u karijeri te je sa Bekerom u timu kompletirao sve osvojene grend slemove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mire

28.02.2023 09:16

Uopste to Boris nije rekao