LJUDSKO DNO! Amerikanac NE MOŽE da podnese Novaka - novi SRAMAN udar na Đokovića!

Autor:

Sport

28.02.2023

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I kada je najbolji - opet nešto ne valja!

LJUDSKO DNO! Amerikanac NE MOŽE da podnese Novaka - novi SRAMAN udar na Đokovića!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković

Novak Đoković nastavio je da pomera granice kada je tenis u pitanju.

Ovog ponedeljka postao je apsolutni teniski vladar jer je prestigao legendarnu Nemicu Štefi Graf po broju nedelja provedenih na vrhu ATP liste. Sa 378 nedelja usamljen je na vrhu ove liste i još jednom je dokazao da mu nema ravnog.

Čak mu je i US Open odao priznanje, ali sve ovo nije bilo dovoljno da ga pohvali njegov najveći kritičar, Ben Rotenberg. Američki novinar se oglasio na svom Tviter nalogu i istakao sledeće:

- Stvari su se iskomplikovale za Novaka Đokovića kao što ste verovatno čuli, ali on nikada nije značajno prestao da bude najbolji igrač na ATP turu i uspeo je da prestigne rekord Štefi Graf sa 378. nedelja na vrhu aTP liste. Sledeća meta mu je ako to želi Majk Brajan koji je proveo 506 nedelja na prvom mestu liste dublova.

 

 

Dakle, i pored toga što je Novak oborio sve moguće rekorde, njegovi kritičari pokušavaju da izmisle nove kojim bi umanjili uspehe koje je Đoković postigao.

Ipak, u tome teško da mogu da uspeju jer je svima jasno da je Nole jedan od najboljih tenisera u istoriji, a već na Rolan Garosu imaće priliku da prestigne i Rafaela Nadala po broju osvojenih titula na grend slem turnirima. Šta će u tom slučaju reći Ben Rotenberg ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading