TRILER U DUBAIJU: Đoković saznao potencijalnog protivnika u 2. kolu - Srbin ima samo jednu pobedu protiv njega!

Autor:

Sport

27.02.2023

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obezbedio je drugo kolo posle tri seta.

TRILER U DUBAIJU: Đoković saznao potencijalnog protivnika u 2. kolu - Srbin ima samo jednu pobedu protiv njega!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Holandski teniser Talon Grikspor se plasirao u drugo kolo ATP turnira u Dubaiju, pošto je savladao Francuza Konstanta Lestijena sa 2:1 (6:4, 3:6, 6:2).

Grikspor je na samom startu meča, već u prvom gemu, stigao do brejka, koji je rutinski održao i na kraju stigao do osvajanja prvog seta (6:4).

Ipak, francuski teniser se nije predavao, čekao je svoju šansu u drugom setu, koju je iskoristio u osmom gemu, a zatim sigurnim servis gemom stigao do poravnanja (3:6). Ipak, više od toga nije mogao.

Foto: Tanjug/AP

Talon Grikspor je potencijalni protivnik Đokoviću u drugom kolu

Slično kao u prvom setu, Grikspor odmah stiže do brejka, a zatim u finišu meča do još jednog, pa je posle dva sata igre i tri seta obezbedio sebi mesto u drugom kolu turnira iz kategorije 500.

Tamo će Holanđanin igrati protiv pobednika duela u kome se sastaju Novak Đoković i češki teniser Tomaš Mahač, a koji je na programu sutra tokom dana.

Đoković i Grikspor su se do sada sastajali samo jednom u karijeri, na US Openu 2021. godine, a tada je naš teniser slavio sa ubedljivih 3:0. Ipak, Grikspor je dosta napredovao od tog meča, pa je sigurno da Srbina neće čekati lak posao, ukoliko uspe da dođe do pobede u prvom kolu.

Osim Grikspora, pobede su danas tokom dana osigurali i Lorenco Sonego, Alehandro Davidovič Fokina, kao i australijski teniser Tanasi Kokinakis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading