NISAM SKROZ SPREMAN: Đoković UPLAŠIO fanove pred start turnira u Dubaiju!

Autor:

Sport

26.02.2023

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda je očigledno učinila svoje.

NISAM SKROZ SPREMAN: Đoković UPLAŠIO fanove pred start turnira u Dubaiju!

Foto: Tanjug/AP

ATP Dubai

Srpski teniser Novak Đoković se trenutno nalazi u Dubaiju, gde se sprema za početak turnira koji je na programu sledeće sedmice.

Prvi teniser sveta će oboriti rekord po broju nedelja na prvom mestu, koji je sa 377 sedmica držala Štefi Graf, pa je jasno da je Novak presrećan zbog ovakvog ostvarenja.

- Nadrealno je pomisliti da sam toliko dugo proveo na vrhu ATP liste. Uporediti se sa nekim poput Štefi Graf, jedne od najboljih u istoriji i drugih imena našeg sporta je nešto na šta sam ponosan - rekao je Đoković u Dubaiju.

I dalje nema nijedan poraz ove sezone, ali priznaje da zbog povrede na turnir stiže u ne baš sjajnom stanju.

- Blizu sam da budem 100 odsto fizički spreman, ali još nisam na tom nivou što se tiče igre, što se tiče osećaja na terenu. Ali, više se ne osećam sputano prilikom pokreta. Još sam gladan pobeda, trofeja i rekorda - dodao je srpski teniser.

Foto: ST/N. Mutić

Novak Đoković na treningu u Beogradu

U trećem kolu je moguć duel i sa Endijem Marijem, pa je Novak jedan deo konfenrencije posvetio i svom prijatelju.

- Srećemo se van terena, ali da bi to bilo i na terenu, moramo da dobijemo po dva meča ovde. Mnogo ga poštujem, poznajemo se još od kada smo imali 11-12 godina. Tada smo prvi put igrali jedan protiv drugog. On me je razbio, a od tada smo jedan drugog pratili do vrha. Cele ove godine spašava meč lopte, a igra sa veštačkim kukom - zaključio je Novak.

Podsetimo, Srbin će prvi meč na ovom turniru odigrati u utorak, a rival će mu biti Tomaš Mahač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading