JA TEBI SERDARE, TI MENI VOJVODO! Uortačili se Mesi i Nadal: Leo pružio MOĆNU PODRŠKU Rafi posle žestoke NEPRAVDE prema Novaku!

Autor:

Sport

22.02.2023

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prepiska dva velikana odjeknula svetskim medijima.

JA TEBI SERDARE, TI MENI VOJVODO! Uortačili se Mesi i Nadal: Leo pružio MOĆNU PODRŠKU Rafi posle žestoke NEPRAVDE prema Novaku!

Foto: ST/N. Mutić, Tanjug/AP

Mesi, Đoković i Nadal

Argentinski as Lionel Mesi čestitao je Rafaelu Nadalu nominaciju za prestižni Laureus.

Mnogi teniski navijači smatraju da je Rafa neporavdao nominovan, ispred prvog reketa sveta Novaka Đokovića, ali je napadač PSŽ-a drugačijeg mišljenja.

Kada veliki sportista kao što si ti kaže nešto tako za mene, ostajem bez teksta. Mnogo ti hvala, Rafo, ti je takođe zaslužuješ zbog načina na koji se boriš svaki put kad izađeš na teren. Ti si pobednik - odgovorio je "čaučos" Špancu, koji mu je prethodno pisao putem društvenih mreža.

 

 

Čast je biti nominovan za Laureus najboljeg sportistu godine, ali, ove godine…Napred Mesi, ti je zaslužuješ - naveo je Nadal na Instagramu.

Pored njih dvojice, na listi kandidata su još i Kilijan Mbape, Armand Dulantis, Stef Kari i Maks Ferstapen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading