KOMEDIJA: Šta sve neće izmisliti? Zapadnjaci pronašli kategoriju u kojoj Novak nije najbolji

Autor:

Sport

22.02.2023

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin nikada neće dobiti poštovanje koje zaslužuje.

KOMEDIJA: Šta sve neće izmisliti? Zapadnjaci pronašli kategoriju u kojoj Novak nije najbolji

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer

Da je Novak Đoković najbolji teniser svih vremena jasno je i vrapcima na grani, ali ljubitelji "belog sporta" sa Zapada to ne mogu da prihvate, pa na svaki mogući način pokušavaju da obore tu neoborivu činjenicu.

Oni s vremena na vreme uspeju i da pronađu po koju smešnu kategoriju u kojima su Rodžer Federer ili Rafael Nadal uspešniji od Noleta, ali je potpuno jasno da one ne mogu da se uzmu kao parametar u GOAT trci.

Tako je sada jedan popularni teniski fan na Tviteru izvukao procentualno najbolje rezultate u kalendarskoj godini, kada se radi o tvrdoj podlozi.

Na prvom mestu se našao Federer iz 2005. godine, kada je imao skor 50-1, odnosno 98 odsto pobeda. Ipak, u komentarima su realni navijači ukazali na činjenicu da Švajcarac tada nije imao dostojne rivale.

Đokoviću je pripala druga pozicija sa skorom 59-5 iz 2015. godine, dok je na trećem mestu Nadal koji je dve godine ranije imao 36-4.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading