ŠOK: Čeka ga pad na ATP listi već sledećeg ponedeljka

Autor:

Sport

20.02.2023

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin se našao u velikom problemu.

ŠOK: Čeka ga pad na ATP listi već sledećeg ponedeljka

Foto: Starsport

Novak Đoković, Dušan Lajović i Filip Krajinović

Srpski teniser Filip Krajinović poražen je od Kazahstanca Aleksandera Bublika rezultatom 2:1 (5:7, 6:3, 6:4) u prvom kolu ATP turnira u Marseju.

Meč je trajao dva sata i deset minuta.

Krajinović je bolje otvorio meč i došao do brejka u prvom setu. Bublik je uzvratio istom merom, dok je Krajinović sve bolje servirao kako je prolazilo vreme i na kraju je uspeo da osvoji set.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Filip Krajinović

U drugom setu je kazahstanski teniser bio agresivniji. Oba tenisera su lako osvajali svoje servis gemove do osmog gema kada je Bublik napravio brejk i posle toga osvojio set.

Treći set je doneo dva brejka Bublika u prvom i trećem gemu, što je nateralo Krajinovića da zaigra agresivnije usled čega je više grešio. U desetom gemu srpski teniser je spasao dve meč lopte ali treću nije uspeo.

Krajinović je trenutno 67. teniser sveta, ali će zbog ovog poraza naredne nedelje na ATP listi biti u najboljem slučaju na 68. mestu, a vrlo verovatno i još niže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading