HRVATI UDARILI NA ĐOKOVIĆA: Novak NAPADNUT zbog odnosa prema Ivaniševiću!

Autor:

Sport

29.01.2023

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser se ponovo nalazi na udaru medija iz regiona.

HRVATI UDARILI NA ĐOKOVIĆA: Novak NAPADNUT zbog odnosa prema Ivaniševiću!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković je ponovo postao vladar Melburna, pošto je u finalu ovogodišnjeg Australijan opena savladao Stefanosa Cicipasa sa 3:0 i tako osvojio svoju desetu titulu u ovom gradu.

I pored toga što je preživeo deportaciju prethodne godine, probleme sa povredom, kao i napade na oca Srđana, hrvatski mediji su ponovo našli način da nađu neku manu Novaku Đokoviću. Ovoga puta je u pitanju odnos prema Goranu Ivaniševiću, njegovom treneru.

U pitanju je list "Slobodna Dalmacija", koji na početku svog članka potvrđuje da je Novak najveći ikada, ali i kritikuje njegovo ponašanje.

- Novak Đoković osvojio je Australijan open. Nekako očekivano, odigrao je ubedljivo ceo turnir i na kraju je pomeo Stefanosa Cicipasa i tako izjednačio rekord Rafaela Nadala od 22 osvojena grend slem turnira.

Ali igra Novaka Đokovića nije baš tema. Majstorstvo je svakako ogromno, to je nesumnjivo najbolji reket na svetu, ne sada, već svih vremena. Ali njegovo ponašanje, posebno na ovom turniru, prešlo je sve granice dobrog ukusa - 
započinje svoje pisanje "Slobodna Dalmacija".

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je od ponedeljka prvi igrač sveta

Zatim su se osvrnuli i na meč u četvrtfinalu protiv Andreja Rubljova, gde se Novak nekoliko puta prodrao prema svom boksu, iznerviran jačinom vetra koja ga je očigledno ometala u tim trenucima.

Srpskom teniseru je navodno zasmetala povreda, a ni jak vetar mu nije pošao na ruku, pa je odlučio da frustracije iznese na svom stručnom štabu.

- Ne mogu, vidiš li?! - urlao je besni Đoković na Gorana Ivaniševića, a u jednom trenutku drugog seta povikao:

- Ne mogu, ubilo me je!

Za kraj, ovaj list navodi da bi Ivanišević trebalo da se udalji od Novaka, da mu ovako nešto ne treba, i da bi mu možda više prijao rad sa nekim drugim igračem.

- Postavlja se pitanje zašto Goran toleriše takvo ponašanje, novac sigurno nije u pitanju jer je Splićanin zaradio ozbiljnu svotu za svoju igračku karijeru. Izazov je raditi sa najboljima, Goran je tip čoveka koji se izazova ne plaši, zapravo.

Ali Goran je svetsko lice, i tako nešto mu ne treba, stekao je ime i reputaciju koja otvara vrata svuda u svetu. Sigurno je da bi sutra bar deset vrhunskih igrača želelo da radi sa njim, da im bude trener, sa sigurno manje stresa i ovakvih eskapada
- zaključuje "Slobodna dalmacija". 

Videćemo da li će ovaj članak izazvati buru, ali jedno je sigurno. Nigde na ovom svetu Goran Ivanišević ne bi mogao da pronađe boljeg sportistu i čoveka za saradnju od Novaka Đokovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Ivan

29.01.2023 19:21

Kosovar isto kao njegov otac pokazuje nedostatak kućnog vaspitanja.Jadna majka.

Kosovar

29.01.2023 20:17

@Ivan - Ali ima m.. a i srce!

Sloboda

29.01.2023 19:57

Sto nepisu o njihovim fudbalerima koji su slavili sa ustaskim pozdravima,njima je to normalno,pa onda traže svakakve razloge. Nakazem mogao bi malo se suzdrzati Nole od izliva besa,al on to zna verovatno i izvinio se javno.