IZA KULISA: Evo kako je Đokovićevo ime ugravirano na pehar Australijan opena! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.01.2023

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser je nastavio sa dominacijom u Melburnu, pošto je stigao do jubilarnog desetog trofeja.

IZA KULISA: Evo kako je Đokovićevo ime ugravirano na pehar Australijan opena! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je Australijan open, pošto je u finalu prvog grend slema u sezoni porazio Stefanosa Cicipasa sa 3:0 u setovima.

Novak je bio dominantan tokom čitavog meča, lagano je osvojio prvi set, dok je u preostala dva bio bolji u ključnim trenucima, pa je na kraju sasvim zasluženo osvojio svoj deseti trofej Australijan opena, peti u poslednjih osam godina.

Ono što posebno privlači pažnju jeste način na koji je Đokovićevo ime ugravirano na pehar. Naime, na zvaničnom Instagram profilu Australijan opena osvanuo je video, na kome se vidi gospodin koji gravira imena, kako gleda teniski meč na TV-u i čeka poslednji poen.

Čim je bilo jasno da je Đoković posle sjajnog forhenda stigao i do trećeg seta, gospodin je odmah prionuo na posao, i u samo par desetina sekundi ispisao Novakovo ime, kako bi pehar bio spreman da ga samo nekoliko minuta kasnije Đoković podigne pred prepunom Rod Lejver arenom.

Podsetimo, srpski igrač je ovom pobedom osvojio svoj 22. grend slem u karijeri, čime se izjednačio na vrhu liste sa Rafaelom Nadalom, a takođe je od ponedeljka ponovo najbolji teniser sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading