LAZOVIĆ SE VRAĆA U STARO JATO: Jedinstvo ima prvog novajliju u zimskom prelaznom roku!

Autor:

Sport

29.01.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi novajlija u zimskom prelaznom roku.

LAZOVIĆ SE VRAĆA U STARO JATO: Jedinstvo ima prvog novajliju u zimskom prelaznom roku!

Foto: FK Jedinstvo Putevi

Nekadašnji prvoligaš trenutno igra svoju petu vezanu sezonu u Zapadno moravskoj zoni.

Republika

Na zimsku pauzu ove godine otišli su sa učinkom 7-2-4, što je bilo dovoljno za petu poziciju na tabeli. Uprava Jedinstva je pred početak aktuelne sezone dovela čak devet igrača. Danas je predstavljen i deseti novajlija za ovu takmičarsku sezonu, odnosno prvi u zimskom prelaznom roku. 

Lazović Đorđe (24) prvi je igrač koji je zadužio dres Jedinstva ove godine. Đorđe je počeo u mlađim kategorijama Slobode gde je i započeo seniorsku karijeru. U sezoni 2016/2017 je već bio deo Jedinstva pa je ovo njegov povratnički mandat. Lazović je dres Slobode nosio na osam mečeva u Prvoj ligi Srbije, a isto toliko i za Dinamo iz Vranja. 

Republika

Foto: FK Jedinstvo Putevi

Đorđe Lazović

Đorđe je uspeo i da zatrese mrežu u prvoligaškom karavanu. Tada je pogodio u pobedi protiv Radničkog iz Pirota. Najbolje se snalazi na poziciji štopera. U seniorima je nastupao za Slobodu (Užice), Jedinstvo Putevi, Kolubaru (Lazarevac), Polimlje (Prijepolje), Novi Sad, Dinamo (Vranje), Trepču, TEK Slogu i Budućnost iz Arilja. 

Jedinstvo prolećni deo sezone otvara na gostovanju ekipi Kej. U prvom susretu ove sezone petoplasirani tim je pred svojim navijačima slavio rezultatom 4:1.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading