JAKE REČI IVANIŠEVIĆA: U šoku sam, Novakovom ludilu NEMA KRAJA!

Autor:

Sport

29.01.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đokovićev trener imao je šta da kaže posle titule u Melburnu.

JAKE REČI IVANIŠEVIĆA: U šoku sam, Novakovom ludilu NEMA KRAJA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković u svom boksu

Novak Đoković osvojio je Australijan open pobedom protiv Stefanosa Cicipasa u finalnom meču.

Srušio je Nole Grka ubedljivom igrom i nije mu prepustio minimalne šanse za trofej, pa je bez izgubljenog seta stigao do desete titule u Melburnu (6:3, 7:6, 7:6).

Tokom meča imao je Đoković raspravu sa trenerom Goranom Ivaniševićem, a posle trofeja Hrvat je imao šta da kaže o Novaku.

Neverovatan uspeh. Još sam u šoku! Nema kraja njegovom ludilu, na pozitivan način. Ne mogu da to opišem rečima - rekao je Ivanišević, pa nastavio:

- Emotivno je bilo, kao što sam rekao i ranije, kako je osvojio, kako je igrao danas, on je osvojio 10 titula. Ovo je kao rukometna utakmica, Španija protiv Srbije trenutno je 22:22.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Istakao je Novakov trener da razume i burne reakcije svog pulena.

- Bio sam teniser, pomalo lud, razumem osećanja, emocije. Dok se pobeđuje, dobro je. Prošla godina nije bila laka. Bio sam u trenerskom poslu. Osvojili smo US open sa Čilićem. On dođe Real Madrid i traži te za trenera. Ovo je dobar izazov, pod pritiskom. Četiri godine sam deo tima.

Dotakao se i predstojećeg Rolan Garosa.

- Nadal je favorit na Rolan Garosu. Tu je Novak, tu su mladi momci, koji mogu da ga pobede. Ali on ima 14 titula tamo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Govorio je za kraj i o povredi koju je Novak Đoković doživeo u Melburnu:

- Desila se onda mala povreda. Ona je sve razbuktala. Još nisam svestan da je sa takvom povredom napravio ovo. Mogu da budem ponosan što mogu biti sa takvim čovekom, što mogu naučiti nešto novo, ludo. Super je što smo obojica temperamentni, takav sam i ja. Jezik puno pomaže, komunikacija. To mora sve brzo. Dok prevedem na engleski... I ovako je teško. Kad me prostreli pogledom...Emocije su ogromne. Kada je došao u boks kod nas... Veliki je naboj. Sve je izbacio iz sebe, kada je počeo da plače. Trpeo je, nije mu bilo lako. Bori se sa svim i svačim. Cela atmosfera, podrška. Prijem u Australiji, u Adelejdu smo imali neverovatan prijem, tako i ovde. Sve čega se bojao je prošlo super. Ovaj AO će mi ostati poseban. I s ovim svim što je prošao par nedelja, stvarno posebno mesto je ova pobeda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading