MIHA GA JE SADA BODRIO SA NEBA: Siniša je prošle godine GRMEO kada su Australijanci ZATVORILI i DEPORTOVALI Novaka

Autor:

Sport

29.01.2023

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokojna legenda srpskog i italijanskog fudbala je bila ogromna podrška Đokoviću pre 12 meseci, dok je Nole proživljavao pakao u Melburnu.

MIHA GA JE SADA BODRIO SA NEBA: Siniša je prošle godine GRMEO kada su Australijanci ZATVORILI i DEPORTOVALI Novaka

Foto: Tanjug/AP/Ilustracija

Siniša Mihajlović i Novak Đoković

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković osvojio je četvrti uzastopni Australijan open na kome je učestvovao, pošto je u velikom finalu savladao Stefanosa Cicipasa.

Nole je prethodno u nizu pehar u Melburnu dizao 2019, 2020. i 2021. godine, a pre 12 meseci mu je uskraćena šansa da učini isto.

Podsetimo, srpski as je tada proveo 12 dana u migrantskom hotelu, pre nego što je deportovan iz zemlje, a veliku podršku mu je pružao sada pokojni Siniša Mihajlović.

Nezgodna je situacija, po mom mišljenju, krivi su organizatori. Morali su da slede smernice Vlade i ne garantuju Đokoviću da može da igra. Ako je već otišao u Australiju, to znači da su postojali medicinski uslovi da mu daju izuzeće - govorio je tadašnji trener Bolonje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

- Po mom mišljenju, on je žrtva i nije glavni odgovorni za ovu zbrku. Besmisleno je da najbolji igrač sveta bude zaključan u hotelu za deportovane, čak iako to baca svetlo na stanje onih koji traže azil. Morali su da poštuju pravila. Svojim činjenjem samo su napravili od Novaka anti-vaks heroja - bile su Mihine reči prošle godine.

Novak je godinu dana kasnije došao baš u Melburnu do 22. grend slem titule, a ujedno i desete u Australiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading