CENTRALNA TEMA - NOVAK ĐOKOVIĆ: Svetski mediji veličaju kralja Australije! Spominje se i Rafael Nadal!

Autor:

Sport

29.01.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser sa razlogom je ime koje se najviše spominje u javnosti ovog trenutka.

CENTRALNA TEMA - NOVAK ĐOKOVIĆ: Svetski mediji veličaju kralja Australije! Spominje se i Rafael Nadal!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković nastavio je da piše istoriju.

Najbolji srpski teniser odigrao je maestralan meč u finalu Australijan opena, pa je sa 3:0 (6:3, 7:6, 7:6) počistio Grka Stefanosa Cicipasa.

Osvojio je desetu titulu u Melburnu Novak, stigao je i do 22. grend slem trofeja i izjednačio se sa Rafaelom Nadalom, a uz to, u ponedeljak se vraća i na prvo mesto ATP liste.

Zbog svega ovoga Novak je centralna tema svih svetskih medija koji veličaju njegov uspeh, ali govore i o rivalstvu i GOAT trci sa Rafaelom Nadalom. BBC na svojoj naslovnoj stranici daje izveštaj pod naslovom "Đoković je pobedio u Melburnu i izjednačio Nadalov rekord".

 

 

Dejli Mejl dao je naslov "Srbin pokazao klasu i pobedio u tri seta, osvojio rekordan 10. Australijan open i njegov 22. Grend slem, od deportacije do titule".

 

 

Francuski L'Ekip imao je moćan naslov "Na vrhu", dok su španski mediji, dosta pažnje posvetili Rafi.

 

 

Marka u naslovu piše da se "Đoković izjednačio sa Nadalom na vrhu", a As da se "Đoković popeo na tron sa Nadalom". I nemački Bild je povezao stvari sa španskim teniserom - "Đoković ima u rukama Nadalov rekord".

Italijanska Republika nije komplikovala naslov, pa je navela: "Đoković osvojio Australijan open i pobedio Stefanosa Cicipasa", mađarski Nemzeti Sport je bio energičan sa naslovom "Osvojio je 22!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Đoković je pobedio Cicipasa, dostigao Nadala i ponovo je broj jedan", dok je poljski Polsat Sport istakao u prvi plan veliku borbu sa naslovom "Veoma uzbduljivo finale, Đoković je pobednik Australijan opena".

Dakle, Đoković je sa razlogom centralna tema svih svetskih medija i nema sumnje da će tako ostati i u danima koji su pred nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading