JADNA PROZIVKA! Popović udario tamo gde najviše boli: Saša prozivao Bekutu što je skinula crninu za Mrkom!

Autor:

Zabava

29.01.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gospođa u belom može da kaže šta misli, da, ti, gospođo u belo obučena, sarkastično je govorio Popović.

JADNA PROZIVKA! Popović udario tamo gde najviše boli: Saša prozivao Bekutu što je skinula crninu za Mrkom!

Foto: ST/D. KADIĆ/printscreen/instagram.com/anabekuta1

Saša Popović prozvao Anu Bekutu na račun toga što je skinula crninu za dugogodišnjim emotivnim partnerom Milutinom Mrkonjićem Mrkom, što je sve prisutne ostavilo u šoku. Kada je shvatio da je pogrešio i da mu je šala bila, blago rečeno, bolesna, pokušao je da se izvuče, ali rečeno se ne zaboravlja.


Naime, neretko u "Zvezdama Granda" dođe do žestokih sukoba između članova žirija zbog kandidata, te se to dogodilo i ovoga puta, ali opaske koje je direktor produkcije uputio pevačici i članici žirija nisu bile nimalo simpatične i nije ih prijatno čuti. Sve je počelo kada je publika u studiju podržala Cecu Ražnatović u njenom komentarisanju, a onda se Ana Bekuta pobunila, tvrdeći da je publika plaćena.

Foto: Nikola Mutić

Ana Bekuta

 


Saša: Oni su dobrovoljci. Pa da li ti, Ana, misliš da bi gospođa Novka uzela jedan dinar iz mog džepa?!


Ceca: Bi uzela, ali ti nikad nemaš pare kod sebe.


Ana: Ja njih nisam naručila, naprotiv, oni meni treba da plate za ove savete.


Saša: Ceca kaže jedno slovo, a oni tapšu. A to što si ti, Ana, pričala i srala, mislim, njima se to nije dopalo. A vidiš kako Ceca. Odmah ih je kupila.


Nakon toga na red je došlo komentarisanje kandidata Dejana Dačevića i kandidatkinje Adne Svrake. Popović je tada vrlo svesno uvredio Bekutu, udarivši je tamo gde najviše boli.

Republika

Foto: ATA Images

Saša Popović

 


- Ovde je interesantna stvar da su četiri člana žirija dala i jednom i drugom takmičaru glas, dva člana žirija nijedan. To mi je, onako, interesantno. Pa evo, da krenemo od Bekute. Da čujemo šta ima gospođa da kaže, u belom, da, ti u belo obučena - rekao je Popović, aludirajući na to da je Ana brzo skinula crninu nakon Mrkine smrti, a Bekuta je prevrnula očima, pa nastavila u svom stilu.


- Samo da se uključim. Da, u belom sam - odbrusila je Bekuta, nakon čega je Popović hteo da se opravda, ali mu pevačica nije dozvolila pošto je, po svemu sudeći, već previše rekao.


Bosanac hteo da napusti emisiju!


Dragan Stojković Bosanac zapretio je da će napustiti emisiju zbog favorizovanja kandidata Cece Ražnatović. U duelu su se borili 17-godišnji momak Petar Bulatović, čiji je mentor Ceca Ražnatović, i Dea Danilović iz Bosančevog tima. Kako su svi članovi žirija favorizovali Cecinog kandidata, Bosanac je skočio i zapretio:


- E toliko favorizujete da ću sada da napustim emisiju i odem do toaleta jer mi je već muka od vašeg favorizovanja - bunio se harmonikaš.

Foto: ATA Images

Dragan Stojković Bosanac

 


Žestok sukob Milija i Cece


Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili imali su žustru raspravu. Sve se desilo zbog njihovih kandidata i, naravno, sukoba mišljenja.

Mili: Zvuči amaterski.
Ceca: Ma šta zvuči amaterski?! Ajde mu ti pokaži intonaciju, nisi dao adekvatne razloge! On ima samo 17 godina! Nisi u pravu i priznaj kad si pogrešio, ja kad pogrešim, kažem.
Mili: Imam svoje mišljenje i neću ga menjati zbog tebe.
Ceca: Ti si gluv, ja nisam kriva što si ti gluv. Ogrešio si se. 

Foto: Youtube/Zvezde Granda

Mili i Ceca

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pero

30.01.2023 17:19

Ova kobila matora treba da se stidi pa mrk8njic je imo zenu a ova bekuta zivela da njim grozno 90 pisto srba je osudilo zato