DA LI ĆE GA PROTERATI IZ MELBURNA? Đoković podržava GENOCID: Sulud zahtev Ukrajinaca, Australijan open na potezu!

Autor:

Sport

26.01.2023

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as im je "trn u oku", ne prestaju napadi na njega.

DA LI ĆE GA PROTERATI IZ MELBURNA? Đoković podržava GENOCID: Sulud zahtev Ukrajinaca, Australijan open na potezu!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Veliku prašinu na Zapadu podigla je zajednička proslava srpskih i ruskih navijača u Melburnu, kojoj je prisustvovao i Srđan Đoković, otac devetostrukog šampiona Australijan opena, Novaka.

Njemu je zamereno što je slavio uz rusku zastavu sa likom Vladimira Putina, čime su se detaljno bavili i Britanci, a reagovao je i bivši ukrajinski teniser Aleksandar Dolgopolov.

Ukrajinac je naveo na Tviteru da ljudima poput Srđana treba uskratiti gostoprimstvo u Melburnu, a njegov gest nazvao je "odvratnim".

Apsolutno odvratno. Rekli su da politiku i sport ne treba mešati. Ovi ljudi nemaju šta da rade na teniskim turnirima, uključujući Đokovićevog oca, ako otvoreno podržavaju genocidni režim - reči su Dolgopolova.

 

Povodom ovog slučaja oglasio se i Tenis Australija, a Nole će u petak nastaviti svoj pohod na deseti pehar na Otvorenom prvenstvu Australije. Za polufinalni susret sa Amerikancem Tomijem Polom organizatori su odredili idealan termin, a Đoković po kladionicama važi za apsolutnog favorita da se domogne same završnice prvog grend slema sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading